Ana Sayfa / Genel / Marco Fabian Fener’de

Marco Fabian Fener’de

Marco Fabian nasıl bir futbolcu, maliyeti, Marco Fabian yaşı, nereli ve futsol kariyeri merak ediliyor. Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Marco Fabian kimdir nereli. 

Fener’e transferi yakın olan Marco Fabian kaç yaşında, nereli, fiyatı ve nasıl bir futbolcu sorusu. Fenerbahçe, adı Beşiktaş’la da anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. (A Spor)
Transferde sıcak saatler yaşayan Fenerbahçe, Diego Reyes’in ardından bir isimle daha anlaşma sağlama aşamasında… Fenerbahçe, Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı Meksikalılı Marco Fabian transferinde şok bir hamle yapıp oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaştı. A Spor’un haberine göre, Fenerbahçe, Beşiktaş ile adı anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Önceki günlerde çıkan haberlerde Beşiktaş’ın Meksikalı oyuncuyu İstanbul’a getirdiği yazılmıştı.

40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki Meksikalı futbolcu, 2016’da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt’a transfer olmuştu. Alman ekibiyle sözleşmesi 2019’da bitecek olan Marco Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting