Ana Sayfa / Sağlık / Ertuğrul Özkök yoğun bakıma mı alınacak?
ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN HALAYI HAYATINA MAL OLABİLİR

Ertuğrul Özkök yoğun bakıma mı alınacak?

Ertuğrul Özkök koronavirüse yakalandı durumunun kritik olabileceği öne sürülüyor. Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök’ün kaç doz aşı olduğu ise henüz açıklanmadı. Diyarbakır’da İsmail Saymaz’la çektiği halayla gündem olan Ertuğrul Özkök’ün koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Özkök, sağlık sorununun sebebini ise yarın köşe yazısında yazacak.

Ertuğrul Özkök’ün sağlık durumu nasıl, korona nedeniyle entübe mi edilecek, aşısı var mıydı sorusu. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’ün korona nedeniyle zorg ünler geçirdiği belirtiliyor. Diyarbakır’da Ahmet Güneteşkin’in Hafıza Odası isimli sergi programında, Ertuğrul Özkök ve İsmail Saymaz’la birlikte halay çektiği görüntüler gündem olmuştu.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Sosyal medyada oldukça konuşulan bu görüntülerin ardından Ertuğrul Özkök’ten kötü bir haber geldi. 74 yaşındaki Özkök’ün koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

CANLI YAYINA DA ÇIKAMAYACAK
Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bugünkü konuğu olan Özkök, canlı yayına da çıkamayacak. Twitter’dan haberi duyuran Işık, Özkök’ün neden hastalandığını ise yarınki köşe yazısında yazacağını belirtti.

İsmail Saymaz'la çektiği halayla çok konuşulan Ertuğrul Özkök, koronavirüse yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting