Ana Sayfa / Yaşam / Ertuğrul Sağlam Kayserispor’u bırakıyor

Ertuğrul Sağlam Kayserispor’u bırakıyor

Kayserispor Alanyaspor’a 5-0 yenildi teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa açıklaması yaptı. Süper Lig’in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a 5-0 yenilen Kayserispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa sinyali verdi. Maçtan sonra konuşan Sağlam, “Başkanımızla durum değerlendirmesi yapacağız” dedi.

Kayserispor’da Ertuğrul sağlam istifa ediyor mu? Süper Lig ekibi Kayserispor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam deplasmanda aldıkları 5-0’lık Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra istifa sinyali veren Sağlam şu ifadeleri kullandı;

“Gelinen nokta itibariyle sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bu dönemi atlatmamız lazım. Bu maçı da fırsat olarak değerlendirmek istedik ama sonuç itibariyle ağır bir sonu oldu bizim için.”

“Maçı değerlendirmek çok gereksiz olur şu aşamada. Kayserispor camiası içinde bulunduğu sıkıntılı ortamı atlatacak güçte ve tecrübede. Bu işin baş sorumlulularından birisi olarak biz de sayın başkanımız da durum değerlendirmesi yapacağız. Kayserispor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yapılacaktır.”

“Bazen yukarı sıçramak için aşağıya inmek, eğilmek gerekiyor. Biz bunu yaşadık. Kayserispor camiasıyla, taraftarıyla, şehirde oluşturmuş olduğu havayla bu sıkıntıları aşacaktır.”

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting