Ana Sayfa / Sağlık / Eskişehir Şehir Hastanesi randevu

Eskişehir Şehir Hastanesi randevu

Eskişehir Şehir Hastanesi MHRS randevu ve Alo 182 randevu.Hastane randevu alma numaraları ve internet sitesi. Online randevu hastane Eskişehir.

MHRS ve Alo 182 Eskişehir Şehir Hastanesi randevu alma bölümleri ve poliklinikleri. Eskişehir hastane randevu. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde, odaların 437’si tek kişilik dizayn edilirken, 191 de çift kişilik oda bulunuyor.

Hastane 35 ameliyathane, 152 yataklı yoğun bakım ünitesi, 24 yataklı diyaliz ünitesi, 13 yataklı kemoterapi ünitesi ile hizmet verecek. Hastanede her branştan 254 poliklinik olacak.

Eskişehir Şehir Hastanesi anjiyo ünitesi, nükleer tıp merkezi, kalp ve damar cerrahi birimi, perinatal merkez, taş kırma ünitesi, geleneksel ve tamamlayıcı tıp merkezi, obezite merkezi, uyku laboratuvarı, robotik ilaç hazırlama gibi birçok özellikli birimle hizmet verecek.

Şehir hastanesinde, tedavi gören ya da muayene için gelen çocuklara hizmet verecek kreş yapıldı. Yatarak tedavi gören çocuklar bir taraftan tedavilerine devam ederken, diğer yanda kreş sayesinde hastane ve doktor korkularını yenecek. 70 çocuk kapasiteli, bin 100 metrekare alana kurulu kreşte, yaşlara göre sınıflandırılmış oyun alanları yer alıyor.

Çocuklar için özel güvenlik önlemleri alınan kreşte, tüm kapılar kartlı sistemle çalışacak.

RANDEVU MHRS VE ALO 182 HASTANE

T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye”de daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılması amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi”ni yürürlüğe koymuş ve bu program kapsamındaki çalışmaları büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Bu programın en önemli çalışmalarından biri de Merkezi Hekim Randevu Sistemi”dir.

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

Türkiye”de uygulanmakta olan (MHRS), AB”nin kabul ettiği 20 temel kamu hizmetlerinden biridir.

MHRS; kamu hastanelerinde ve bağlı sağlık kurumlarında dağınık halde uygulanan randevu sistemlerini merkezileştirmiştir. Aynı zamanda kamu hastanelerinin randevu sistemlerini bir merkezden yöneten dünyadaki ilk ve tek sistem olma iddiasını taşımaktadır.

MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir.

MHRS; randevu sisteminden toplanan verileri ile yeni sağlık politikalarının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting