Ana Sayfa / Sağlık / Manisa Şehir Hastanesi randevu

Manisa Şehir Hastanesi randevu

Manisa devlet hastanesi randevu alma. Manisa Şehir hastanesi MHRS randevu ve ALO 182 randevu alma. manisa Şehir Hastanesi poliklinikleri ve bölümleri. Manisa şehir Hastanesi yoğun bakımı ve randevu alma. Hastaneler randevu alma. 

Manisa Şehir hastanesi bölümleri, Manisa Şehir Hastanesi randevu alma. MHRS randevu manisa şehir hastanesi. Sağlık Bakanlığından, bin 81 yatak kapasiteli Eskişehir ve 558 yataklı Manisa Şehir Hastanelerinin 30 Ekim’de hizmete gireceği bildirildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, kamu özel iş birliği modeli ile iki şehir hastanesinin daha yapımı tamamlandı.

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün yaptırdığı bin 81 yatak kapasiteli Eskişehir ve 558 yataklı Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim’de kabulüne başlayacak. Böylece hizmete giren şehir hastanesi sayısı 8’e yükselecek.

Geçen yıl Yozgat, Mersin, Adana ve Isparta Şehir Hastaneleri, bu yıl ise Kayseri ve Elazığ Şehir Hastaneleri hizmete girdi.

MHRS RANDEVU ALO 182 RANDEVU

T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye”de daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılması amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi”ni yürürlüğe koymuş ve bu program kapsamındaki çalışmaları büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Bu programın en önemli çalışmalarından biri de Merkezi Hekim Randevu Sistemi”dir.

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

Türkiye”de uygulanmakta olan (MHRS), AB”nin kabul ettiği 20 temel kamu hizmetlerinden biridir.

MHRS; kamu hastanelerinde ve bağlı sağlık kurumlarında dağınık halde uygulanan randevu sistemlerini merkezileştirmiştir. Aynı zamanda kamu hastanelerinin randevu sistemlerini bir merkezden yöneten dünyadaki ilk ve tek sistem olma iddiasını taşımaktadır.

MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir.

MHRS; randevu sisteminden toplanan verileri ile yeni sağlık politikalarının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting