Ana Sayfa / Manşet / Everton’lı futbolcu akıl hastanesinde (Aaron Lennon)
AARON LENNON RUH SAĞLIĞI

Everton’lı futbolcu akıl hastanesinde (Aaron Lennon)

İngiltere’de akıl hastanesine yatırılan ünlü futbolcu Aaron Lennon’un ruh sağlığı bozuldu. Aaron Lennon nereli, yaşı ve top oynadığı kulüp bilgileri. Everton’ın İngiliz oyuncusu Aaron Lennon’ın strese bağlı hastalığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

Aaron Lennon akıl sağlığını kaybetti ve akıl hastanesine yatırıldı İngiltere’de. Everton’lu futbolcu ruh sağlığını kaybetti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Aaron Lennon’ın akıl sağlığı tedavisi gördüğü açıklandı.

Pazar günü öğleden sonra otoyol kenarında polis tarafından durdurulan ve ruh sağlığı yasaları gereği hastaneye kaldırılan İngiliz futbolcunun strese bağlı hastalığı nedeniyle klinikte tedavi altına alındığı öğrenildi.

11 Şubat tarihinden beri Everton forması giyemeyen 30 yaşındaki tecrübeli isim için açıklama yayınlayan kulübü, “Aaron Lennon şu an strese bağlı hastalığı sebebiyle tedavi görüyor. Kulüp bu süreçte oyuncuyu desteklemektedir. Ailesi ise özel hayatı için saygı beklemektedir” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting