Ana Sayfa / Genel / EVET oyu rekoru kıran ilçe ve il
REY OY

EVET oyu rekoru kıran ilçe ve il

16 nisan referandumunde evet oyu rekoru kıran il ve ilçeler belli oldu. Ençok evet oyu çıkan il ve ilçelerde büyük sürpriz. AKP’nin kalelerinde Hayır oyu çıktı. Anayasa değişikliği referandumunda Şanlıurfa’nın Harran ilçesi resmi olmayan rakamlara göre yüzde 97.17 evet oyuyla rekor kırdı.

Harran’da EVET oyu rekoru kırıldı. Türkiye’de 16 Nisan’da yapılan referandumda en çok evet oyu çıkan il ve ilçeler. Şanlıurfa’da EVET rekoru kırıldı. AK Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, bir önceki seçimde de Türkiye ikincisi olan Harran’ın resmi olmayan kesin sonuçlara göre yüzde 98’lik oy oranı ile ak oyların lideri kent olduğunu kanıtladığını bildirdi. Başkan Özyavuz, başta meclis üyeleri ve parti teşkilatı olmak üzere vatansever tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Mehmet Özyavuz’un ikinci dönem belediye başkanlığını sürdürdüğü Harran’da, yoğun geçen referandum sürecinin olumlu sonuçları alındı. Harran halkının tek vatan, tek millet, tek devlet ve Türkiye’nin bekası için evet dediğini belirten Başkan Özyavuz, resmi olmayan kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Biz yüzde 100 hedefi ile çalıştık. İlçemizi karış karış gezdik, vatandaşlarımıza ‘evet’in önemini en iyi şekilde anlattık. Şükürler olsun ak oylarda liderlik yine bizde” dedi.

İlginizi Çekebilir

Dursun Özbek yine başkan

Galatasaray’da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi. Süheyl Batum büyük hüsrana uğradı. Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting