Ana Sayfa / Yaşam / EYT Adana buluşması

EYT Adana buluşması

Son dakika EYT haber ve gelişmeleri. Adana EYT toplantısı ve çıkan sonuç. EYT çıkıyor mu son açıklamalar ve gelişmeler. Adana’da, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma Derneği’nce ‘EYT Buluşması’ gerçekleştirildi. Toplantının yapıldığı 2 katlı salonu dolduranlar, kültür merkezinin dışına taşınca konuşmaların duyulabilmesi için dışarı da ses sistemi kuruldu.

EYT son dakika haberleri ve ADana7Da EYT buluşması çıkan sonuç ve karar. EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde ‘EYT Buluşması’ düzenlendi.

eyt-dha71_7372567

Buluşmaya, emekli maaşı alabilmek için yaş süresinin dolmasını bekleyen çok sayıda kişi ile CHP Adana milletvekilleri Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, İYİ Parti Adana milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar katıldı.

MÜCADELE EDİYORUZ VE EDECEĞİZ 

Kalabalığa hitap eden EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yöneticisi Ali Ulutaş, “EYT sorununun acilen çözümünden yana olacağız. Yani ‘yanımızda olanın yanında olacağız’ diyoruz. Herkes bilsin ki bizler kırmadan, dökmeden, yasal çerçevede emeklilik hakkımızı almak için mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Bu konuda dünyaya örnek bir mücadele sergiliyoruz ve devam edeceğiz” dedi.

eyt-dha61_7372566

Buluşmanın gerçekleştirildiği 2 katlı salonu dolduranlar, kültür merkezinin dışına taşınca konuşmaların duyulabilmesi için dışarı da ses sistemi kuruldu.
EYT MAĞDURU OLMA SES VER
BU YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ eyt ÇIKMAZSA BİRÇOK SEÇMEN KARARINI BAKALIM NASIL KULLANACAK. EYT BİR HAKTIR VE ASLA ERKEN EMEKLİLİK DEĞİLDİR.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting