Ana Sayfa / Kime Ait / EYT Erdoğan’a çıkıyor

EYT Erdoğan’a çıkıyor

EYT son dakika haberleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT son açıklaması ve randevu vermesi. Emeklilikte yaşa takılanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan umut veren haber. Seçim sonrası EYT çıkacak mı, EYT yeni şart ne? 7200 prim gününü dolduranlar emekli olacak hemen haberi. EYT kaç kişi ve ne zaman çıkacak EYT emeklilikte son dakika haberleri. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’an EYT’lilere randevu haberleri. EYT çıkıyor mu, emeklilikte yaşa takılanlara güzel haber gelecek mi? Prim gün sayısı 7 bin 200’ü dolduranlar hemen emekli olabilecek mi, kimler emekli olabilecek sorusu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın emeklilikte yaşa takılanlara EYT’lilere randevu vereceğini söylemesiyle ilgili CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, açıklama yaptı. Gürer, “#EmeklilikteYaşaTakılanlar. Cumhurbaşkanı randevu vereceğini söylemiş, Seçim geçer bu unutulur.Ek 3600 gösterge iki yıldır her ay çıkarırlar çıktımı? Size ‘türedi’ diyen çözüm üretir mi? Keşke

CHP 26 ve 27’nci Dönem Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilikte yaşa takılanlara EYT’lilere randevu vereceğini söylemesini değerlendirdi.

“EYT İSTESE BUGÜN ÇÖZÜLÜR”

CHP’li Gürer, şunları söyledi:

“#EmeklilikteYaşaTakılanlar.

Cumhurbaşkanı randevu vereceğini çözülse oy tezgahı gibi geldi bana? #EYT istese bugun çözülür” dedi
söylemiş,

Seçim geçer bu unutulur.

Ek 3600 gösterge iki yıldır her ay çıkarırlar çıktı mı?

Size ‘türedi’ diyen çözüm üretir mi?

Keşke çözülse oy tezgahı gibi geldi bana?

#EYT istese bugun çözülür”

ulusal.com.tr

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting