Ana Sayfa / Kime Ait / EYT Maltepe mitingi 15 Mayıs katılım sayısı

EYT Maltepe mitingi 15 Mayıs katılım sayısı

Maltepe’de EYT mitingi katılım sayısı 15 Mayıs 2022. Emeklilikte yaşa takılanlar bugün Maltepe’de tarihi bir mitingle biraraya geliyor. Onbinler Maltepe’de çocuk oyuncağına döndürülen, her partinin seçim vaadi olarak ortaya koyduğu ancak sonradan vazgeçtiği EYT için meydanlara iniyor. Türkiye, EYT’lilerin haklı mücadelesinde yanında. EYT’yi yoksayan hiçbir siyasi parti seçimlerde varlık gösteremeyecek bu bir kez daha kanıtlandı. Mağdur EYT’lileri haklarını istiyor.

EYT 15 Mayıs 2022 Maltepe mitingi katılım sayısı beklentileri aştı. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce insan Maltepe Miting alanına akıyor. hem iktidara hem de muhalefet partileri ise görmezden geldikleri, yok saydıkları sadece oy deposu olarak gördükleri EYT’lileri bu kez görmek zorunda kalabilir. EYT’liler haklı hak mücadelesinde yasal yollarla meydanlara iniyor.

EYT’LİLER MALTEPE MİTİNG ALANINI DOLDURUYOR

EYT MİTİNGİ HABERLERİ ARTTI

Gazete, dergi ve internet sitelerinde EYT ile ilgili haberler de artmıştı. İşte onlardan bazıları.

Maltepe Meydanı’nda 15 Mayıs Pazar günü miting yapmaya hazırlanan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) işe girdikleri tarihteki emeklilik şartlarının kabul edilmesini istiyor. Maltepe’ye ayrım gözetmeksizin tüm siyasi parti liderlerini davet ettiklerini ve bir kez daha taleplerini dile getireceklerini ifade eden EYT Gebze Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, “Kazanılmış haklarımızın bir an evvel verilmesini istiyoruz” dedi.

Miting hazırlığı kapsamında Gebze Kent Meydanı’nda açtıkları stantta görüştüğümüz EYT Gebze Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, “İşe girdiğimiz tarihteki emeklilik şartlarının yerine getirilmesini istiyoruz. Bunun dışında ekstra bir talebimiz yok” dedi. Haklı ve kazanılmış taleplerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının “Gündemimizde yok” dediğini, AKP’li kimi yetkililerin “Bu konuyu görüşüyoruz” dediğini ifade eden Nuh Erdoğan, “Bu durum çözüm üretememelerinin sonucudur. Bizim kazanılmış haklarımızın bir an evvel verilmesi konusunda talebimiz var” dedi.

“OMUZ OMUZA OLMAYA”

EYT’lilerin haklarının iade edilmesi için önemli bir aşamada olduklarını belirten Erdoğan, “Maltepe Mitingi bizler için bir milattır. Mitingimizi emekçilerin gücünün gösterileceği en büyük alan olarak nitelendiriyoruz. Meclis tatile girmeden, bu yasanın bir an önce görüşülmesi ve EYT’lilerin haklarının iade edilmesi için önemli bir aşamadayız. Gebze EYT Derneği olarak da miting hazırlıklarımız sürüyor. Bütün emekçi arkadaşlarımızı haklarımız için Maltepe’de birlik olmaya, omuz omuza olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Sosyal medyada EYT mitingi paylaşımları

#EYTYollarda hastag7i altında onbinlerce paylaşım yapılıyor EYT’lilerle ilgili işte onlardan bazıları

Ulkemin dort bir yanindan gelen Eytli dostlarimiz harikasiniz.. Istanbulda oturan sabah kahvaltisini yapan Eyt liler Maltepe sizleri bekliyor.. Sizleri sahneye alalim.

HAKLAR MÜCADELE ETMEDEN ALINMIYOR MÜCADELE ETMENİZ GEREKİYOR… BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ BİRLİKTE KAZANACAĞINIZ PES ETMİYORUZ VAZ GEÇMİYORUZ…

Bir süre karanlıkta kalırım Yeter ki yarınlar aydınlık olsun Bu gün biraz üşümez sem EYT ye asla Bahar gelmeyecek Çocuklarım asla sıcak, huzurlu yarınlar görmeyecek Diyerek faturalarını ödemeyip yollara düşen

#EYTyollarda kazanılmış ve hak edilmiş emeklilik hayallerimiz için yollara düşen tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar….maltepe de bekliyor olacağız…

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting