Ana Sayfa / Kime Ait / Face kripto para çıkarıyor

Face kripto para çıkarıyor

Sosyal paylaşım sitesi Facebook kripto para işine giriyor kendi sanal parasını çıkarıyor. Face kripto parası aynı zamanda Whatsapp’ta da kullanılacak. İşte Face’nin sanal parası ile ilgili sızan bilgiler. Facebook’un 2019 yılı içerisinde kendi kripto para birimini tanıtacağı iddia ediliyor.

Facebook kripto parası ve değeri şimdiden konuşulmaya başlandı. Sanal para işine girecek olan Face milyarlarca kullanıcısı için yeni bir pazar oluşturacak. Tarihi imparatorlukların çok geniş bir alana yayıldıktan sonra çökme dönemine girdiğini hepimiz biliyoruz. Facebook, ilk yayınlandığı tarihten başlayarak birkaç yıl içinde kendi imparatorluğunu kurdu ve oldukça geniş kitlelere ulaştı. Şirket, son zamanlarda popülerliğini yitirdi ve artık çökmeyi engelleme planları yapıyor.
FACEBOOK, KRİPTO PARA BİRİMİNİ TANITACAK
Hizmetleri milyarlarca kullanıcı tarafından kullanılan Facebook, para kazanmak için reklamları kullanmaktan başka yollar da arıyor. Şirket, 2019 yılı içerisinde kendi kripto para birimini herkesin kullanımına sunacak. Kullanıcıların WhatsApp üzerinde kullanabileceği sanal paralar için Facebook çalışmalarına hız vermiş durumda.
SANAL PARALAR WHATSAPP’TA NASIL KULLANILACAK?
Kullanıcıların aklına gelen sorulardan biri ise bu kripto paraların WhatsApp’ta nasıl kullanılacağı. Şirket, bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Bu kripto paralar ile sadece satın alma işlemi gerçekleşmeyecek, aynı zamanda bu sistem ailenize veya arkadaşlarınıza sanal para aktarmak için de kullanılabilecek.

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Sınırsız Hosting