Ana Sayfa / Sağlık / Fahrettin Yokuş’a saldırı (Fahrettin Yokuş nereli, kim)

Fahrettin Yokuş’a saldırı (Fahrettin Yokuş nereli, kim)

Fahrettin Yokuş’a silahlı saldırı. Türk Büro sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş’aun sağlık durumu ve gelişmeleri. Ankara Keçiören’de Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Genelbaşkanı Fahrettin Yokuş, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yokuş, saldırıda yara almazken, şoförü 37 yaşındaki Özkan Temizer, vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Temizer, Gülhane Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

FAHRETTİN YOKUŞ ASLEN NERELİ, NECİ, YAŞI VE İŞİ

Sendikacı Fahrettin Yokuş kaç doğumlu, nereli ve asıl mesleği bilgileri. 1958 yılında Konya’nın Beyşehir ilçesi Göçü Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini köyünde, orta ve lise öğrenimini Beyşehir’de, yüksek öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümünde tamamladı.
4 Ocak 1978 tarihinde Ticaret Bakanlığı’nda memuriyet hayatına başladı. Halen Dış Ticaret Müsteşarlığı’nda müşavir olarak görev yapıyor.
5 Mayıs 1989 tarihinde kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kurucular Kurulu arasında bulundu. 1992 yılına kadar Vakıf bünyesinde görev yaptıktan sonra aynı yıl kurulan Türkiye Kumu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen’in kurucuları arasında yer aldı.
1997-1998 yılları arasında Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreterliği görevini yürüttü.
1992 yılından buyana Türk Büro-Sen bünyesinde sırasıyla; Genel Mali Sekreter, Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Başkanlık görevlerinde bulundu. Halen Genel Başkanlık görevini sürdürüyor.
Fahrettin Yokuş, evli ve iki çocuk babasıdır

 

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting