Ana Sayfa / Gündem / Faruk Koca adliyeye sevk edildi

Faruk Koca adliyeye sevk edildi

Ankaragücü başkanı Faruk Koca ve 2 saldırgan adliyeye sevk edildi. türk futbolunu kaosa sokan adam olarak tarihe geçen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, AKP’den de ihraç ediliyor. İki kırmızı kartın çıktığı Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya girerek Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Faruk Koca adliyeye sevk edildi. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 taraftar hakeme saldırıdan gözaltına alınmıştı tutulanmaları bekleniyor. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan ve skandal saldırının ardından gözaltına alınan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişi adliyeye sevk edildi.

MAÇIN HAKEMİNE YUMRUKLU SALDIRI

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor’u konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler’in son düdüğü çalmasının ardından saha bir anda karıştı. Sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı.

HALİL UMUT MELER HASTANEYE KALDIRILDI

Aldığı darbeyle yere düşen Meler’in etrafını güvenlik güçleri sardı. Hakem Meler’in yere düşmesi sonrası Faruk Koca’nın yatışmadığı ve hakeme tekme attığı da görüldü. Halil Umut Meler, tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü. Hakem odasına gelen Halil Umut Meler, daha sonra sedyeyle ambulansa buradan da özel bir hastane kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Türk futbolunda yaşanan rezalet sonrasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, maçın bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın hakeme yumruk attığı, daha sonra sahaya inen taraftarların yerde yaralı halde yatan hakemi tekmeleyerek darbettikleri olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını hatırlattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hastanede tedavi altına alındığını tedavisinin ardından ise gözaltı işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurmuş soruşturma kapsamında 2 şüphelinin de gözaltına alındığını açıklamıştı.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI VE 2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişi adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting