Ana Sayfa / Yaşam / Faruk Özlü AKP Düzce Belediye Başkan adayı

Faruk Özlü AKP Düzce Belediye Başkan adayı

Son dakika Düzce haberleri ve gelişmeleri. Faruk Özlü Ak Parti Düzce belediye Başkan adayı oldu. AK Parti Düzce ve ilçeleri belediye başkan adayları ve isimleri. Düzce AK Parti belediye başkan adayları son dakika. AK Parti 2019 yerel seçim belediye başkan adayları merak ediliyor. AK Parti belediye başkan aday adaylık başvuruları sona ermesiyle birlikte şimdi gözler AK Parti’nin 2019 belediye başkanlık seçimleri için adaylarına çevrildi. Peki AK Parti belediye başkan adayları kim oldu? AK Parti Düzce belediye başkan adayı 2019 kimler?

Düzce son dakika haberleri. Düzce AK Parti belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. düzce ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları kiler? Düzce AK Parti belediye başkan adayları son dakika. AK Parti 2019 yerel seçim belediye başkan adayları merak ediliyor. AK Parti belediye başkan aday adaylık başvuruları sona ermesiyle birlikte şimdi gözler AK Parti’nin 2019 belediye başkanlık seçimleri için adaylarına çevrildi. Peki AK Parti belediye başkan adayları kim oldu? AK Parti Düzce belediye başkan adayı 2019 kimler? AK Parti Düzce belediye başkan adayı kim oldu?

DÜZCE’DE AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Düzce belediye başkan adayı AK Parti 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de sandıktan başarıyla çıkmak istiyor. MHP ile yerel seçimlerde ittifak arayışına girilmiş ancak, yerel seçimlerde ittifak yapılmayacağı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine yeniden bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli’nin görüşmesinde ittifak için yeniden karar kılındı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki AK Parti kurmayları 2019 yerel seçimlerde gösterilecek belediye başkan adaylarını belirlemek için ince eleyip sıkı dokuyor. AK Parti belediye başkan aday adaylık başvuruları 16 Kasım Cuma itibariyle sona ermesiyle birlikte AK Parti il ve ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor.

AK Parti Düzce belediye başkan adayı kim?
AK Parti belediye başkan adayları 2019 isim listesi son dakika açıklandı. AK Parti Düzce belediye başkan adayı Faruk Özlü oldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski bakanı olarak görev yapmıştı.

AK Parti Düzce ilçe belediye başkan adayları 2019
DÜZCE : Faruk ÖZLÜ

AKÇAKOCA : Cüneyt YEMENİCİ

YIĞILCA : Muzaffer YİĞİT

ÇİLİMLİ : Muhsin YAVUZ

GÜMÜŞOVA : Ahmet AZAP

KAYNAŞLI : Erol BAYRAKTAR

GÖLYAKA : Yakup DEMİRCAN

CUMAYERİ : Recep TUNA

BEYKÖY : Osman KILIÇ

BOĞAZİÇİ : İbrahim ERCAN

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting