Ana Sayfa / İlginç / Fenerbahçe Juan Mata’yı almıyor

Fenerbahçe Juan Mata’yı almıyor

Fenerbahçe son dakika haber ve gelişmeleri. Mata Fenerbahçe’ye gelecek mi açıklama geldi. Manchester United’da forma giyen Juan Mata’nın Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddialarına karşın Mata’nın menajerinden açıklama geldi.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve futboldaki son dakika gelişmeleri. Mata Fenerbahçe’ye gelmiyor ManU’da kalıyor. Fenerbahçe ile transferde ismi anılan Juan Mata için menajeri ve babası Juan Manuel Mata’dan flaş açıklama geldi.

“Herhangi bir teklif almadık”

Beyaz Futbol’a konuşan Juan Manuel Mata, “Kesinlikle hiçbir Türk takımıyla görüşme yapmadık. Türkiye, Arabistan ve Çin’den herhangi bir teklif almadık. Öyle bir görüşme de yapmadık. Oğlum Mata, İngiltere’de kalmak istiyor. Ben de aynısını istiyorum. Şu an kesinlikle Çin veya Türkiye’ye gitmeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz Avrupa’da kalmak.” dedi.

Mata takımda kalıyor!

2014’ten bu yana Manchester United forması giyen İspanyol oyuncun, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için İngiliz kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde de Ole Gunnar Solskjaer’in Mata’nın takımda kalması yönünde rapor verdiği belirtilmişti.

Kaynak: Beyaz Futbol

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting