Ana Sayfa / İlginç / Fatih Camii imamını kim bıçakladı

Fatih Camii imamını kim bıçakladı

Fatih Camii imamı bıçaklandı son durumu. Fatih Camii imamı kim adı ne nereli merak ediliyor. Fatih Camii imamının cami içerisinde bıçaklı saldırıya uğradığı öne sürüldü. İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.İstanbul Valiliği, Fatih Camii  içerisinde slogan atan Ö.S. isimli bir kişinin cami imamı Galip Usta ve bir kişiye bıçakla saldırdığını açıkladı. İki yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

İstanbul’da Faütih Camii imamı bıçaklandı durumu bilgisi. İstanbul’da bulunan Fatih Camii imamının cami içerisinde bıçaklı saldırıya uğradığı öne sürüldü. Sosyal medyada saldırının ardından çekildiği belirtilen fotoğraflar paylaşıldı.

İstanbul Valiliği, saat 19.15 sıralarında Ö.S. isimli bir kişinin Fatih Camii içerisinde slogan attığını duyurdu. Fatih Camii imamı Galip Usta’nın Ö.S.’yi uyararak dışarı çıkmasını istediğini belirten valilik, bu sırada Ö.S.’nin Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçakla yaraladığını açıkladı.

“İKİ YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMAMAKTADIR”

Valiliğin açıklamasının devamında “Şahıs, olayın ardından güvenlik görevlilerince yakalanarak gözaltına alınırken, Galip Usta ve Bilal Erdem, olayın ardından kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştır. İki yaralının hayati tehlikesi bulunmamaktadır” denildi.

İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Ö.S. İsimli şahıs, Fatih Camii içerisinde slogan atarak cami içerisinde huzursuzluk çıkarmıştır. Fatih Camii imamı Galip Usta da şahsı uyararak dışarı çıkmasını istemiş. Ö.S. İsimli şahıs bu sırada Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçakla yaralamıştır.”

Fatih Camii imamı bıçaklandı: İstanbul Valiliği'nden açıklama - Resim : 1

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting