Ana Sayfa / Sağlık / Fatih Karaman nereli, kim?

Fatih Karaman nereli, kim?

Ünlü Bağdat Hurma Tatlıcısı sahibi Fatih Karaman aslen nereli, kaç yaşında ve kaç şubesi bulunuyor bilgisi aranıyor. nedeni ise Bursa’daki silahlı saldırı haberleri. Bursa merkezli birçok ilde şubeleri olan ünlü Bağdat HurmaTatlıcısı’nın sahibi, eşiyle telefonda konuştuğu sırada hareket halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralandı.

Bursa silahlı saldırıya uğrayan ünlü tatlıcı kim sorusu yanıt bekliyordu ayrıntılar gelmeye başladı. Bağdat Hurma Tatlıcısı kime ait, sahibi kim ve neden gündem oldu bilgisi. Medyada yer alan iddialara göre Fatih Khraman silahlı saldırıya uğradı ve yaralandı. İşte o haberlerden biri de haberler com internet sitesinde yer aldı.

Bursa merkezli birçok ilde şubeleri olan ünlü Bağdat Hurma Tatlıcısı’nın sahibi, eşiyle telefonda konuştuğu sırada hareket halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralandı.

Olay Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi’nde gündüz saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre dayısı ile aralarında alacak verecek davası bulunan ünlü tatlıcının sahibi 38 yaşındaki Fatih Kahraman, otomobilini yol kenarına çekip eşiyle telefonda konuştuğu sırada hareket halindeki bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ağır olan Kahraman Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kahraman’ın sürekli tehdit telefonları aldığı iddia edildi. – BURSA

DAYISI VURMUŞ

Bağdat Hurma Tatlısı firmasının sahibi olan yeğeni Fatih Karaman’ı (38), kırmızı ışıkta bekleyen otomobilinde tabancayla vurarak ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Yılmaz S. (53), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yılmaz S. sorgusunda, olayların bu boyuta gelmesinin tek nedeninin yeğeni Kahraman ile avukat E.S. olduğunu öne sürdü.

Olay, dün saat 10.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Bağdat Hurma Tatlısı firmasının sahibi olan Fatih Karaman, Lefkoşe Caddesi’nde otomobili ile kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı. Yanına yaklaşan araçtan iki el ateş açıldı. Saldırgan kaçarken, başından ağır yaralanan Karaman, Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırganın kullandığı otomobil, bir süre sonra terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan araştırmada, otomobili kullanan kişinin Fatih Karaman’ın dayısı Yılmaz S. olduğunu saptadı. Yılmaz S.’nin, iki ayrı ticari taksiyle Uludağ bölgesine gittiği tespit edildi. Yılmaz S., polis ekipleri tarafından kurduğu çadırda saklanırken olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile yakalandı.

Gözaltına alınan Yılmaz S., Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yılmaz S., buradaki ifadesinde husumetli olduğu yeğenini evden çıktıktan sonra kiraladığı otomobille takip ettiğini, kırmızı ışıkta da durunca saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. Yılmaz S., “Olay sonrası kaçtım. Aracı boş bir yere bıraktım. Ardından yakalanmamak için iki ayrı taksiye binerek uzaklaştım. Uludağ bölgesinde kurduğum çadırda saklanırken yakalandım” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting