Ana Sayfa / Manşet / Fatih Terim gönderildi (GS)

Fatih Terim gönderildi (GS)

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi sona erdi iddiası. Fatih Terim, Galatasaray’dan gönderildi iddiası var spor kamuoyunda. Fatih Terim’in Galatasaray’dan alacağı tazminat ise rekor düzeyde olacak gibi. Son dakika haberlerine göre Galatasaray’da Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Fatih Terim ile Galatasaray’ın yolları ayrıldı iddiası. Galatasaray’da başarısız bir sezon geçiren Teknik Direktör Fatihp Terim gönderildi mi son dakika haberi. Galatasaray’da kötü gidişat sonrası yönetim kurulu NEF Stadı’nda toplandı. Kritik zirve öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim, Burak Elmas’la bir araya geldi. Toplantının ardından nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor.
Galatasaray’da kötü gidişatın ardından görevden ayrılacağı konuşulan Fatih Terim, durum değerlendirmesi yapmak için başkan Burak Elmas ile görüştü.

SADECE 10 DAKİKA SÜRDÜ

NEF Stadı’ndaki yönetim kurulu toplantısından önce stada gelen tecrübeli hoca, 10 dakika sonra buradan ayrıldı. Sarı-kırmızılı yönetimin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Fatih Terim görevi bırakıyor mu? Merakla beklenen zirveden açıklama bekleniyor

SON KARAR ELMAS’IN

Yönetimin ağırlıklı görüşünün yol ayrılığı olduğu Galatasaray’da, son kararı Başkan Burak Elmas açıklayacak. Elmas’ın, en azından sezon sonuna kadar devam etme isteği biliniyor.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?
Fatih Terim ile Galatasaray son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rıdvan dilmen de ilginç bir iddiada bulunmuştu. Galatasaray’da kötü sonuçlar devam ederken Fatih Terim’in akıbeti tartışma konusu oldu. Rıdvan Dilmen’den bu konuya çarpıcı yorum geldi. Dilmen, Terim’in gitmesi halinde okların Burak Elmas’a döneceğini belirterek, “Guardiola gelse olmaz, ne değişecek? Ben diyelim ki Burak Elmas’ım. Hoca ile yolları ayıramam. Ayırmam ile ayıramam farklı şeyler. Takım, Fatih Terim’siz Avrupa’dan elenirse neler olur?” ifadelerini kullandı
Galatasaray’ın evinde Giresunspor’a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından taraftar kazan kaldırdı. Fatih Terim’e ilk kez tepki gösterildi, Başkan Burak Elmas istifaya davet edildi. TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, taraftarın bu tepkisini değerlendirdi. Teknik adam değişikliğinin mümkün olmadığını bir örnekle ifade etti.

Burak Elmas, Fatih Terim'le yolları neden ayırmıyor? Sır perdesini Rıdvan Dilen araladı

“AVRUPA VAR”

Rıdvan Dilmen, “Şampiyonluk şansı kalmadı. Bir istifa olur mu, olmaz? Klopp da gelse Guardiola da gelse Fatih Terim gidemez. Avrupa’da son 16 var. Takım devam ediyor. Yeni bir hoca gelse, Galatasaray elense, ne olacak? Böyle bir risk alınmaz” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR FATİH TERİM’i İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI

Galatasaray’da Fatih terim istenmeyen adam olmuştu.Galatasaray tribünleri Giresunspor maçında ilk kez Fatih Terim’e tepki gösterdi. Futbolculara çok ağır tezahüratlar yapılırken Terim, tünelden çıkıp geri geldi. Deneyimli hoca, küfürlerin hedefindeki oyuncularını teselli etti. Tek tek ellerini sıktı. Tribünler daha da öfkelendi. Terim’in bu hareketi ‘rest’ olarak yorumlandı.
Sarı-Kırmızılılar’da sıcak gelişmeler yaşanabilir. Galatasaray, ligin ikinci yarısındaki ilk maçta evinde Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Süper Lig yarışında artık havlu attığı yorumları yapılan Galatasaray’da taraftarın sabrı doldu taştı.

Nef Stadı'nda enteresan şeyler oluyor! Taraftarın tepkisinden sonra Terim'den hayrete düşüren hareket

TERİM’E İLK TEPKİ

Tribünlerden Fatih Terim’e ilk kez tepki gösterildi. Deneyimli teknik adam, maç sonunda taraftarı kızdıracak harekette bulundu. Terim, yıkılan futbolcularını soyunma odasına giderken tek tek elini sıkıp moral verdi. Futbolcuların ağır tezahüratları Luyindama’yı ağlattı.

Nef Stadı'nda enteresan şeyler oluyor! Taraftarın tepkisinden sonra Terim'den hayrete düşüren hareket

Nef Stadı'nda enteresan şeyler oluyor! Taraftarın tepkisinden sonra Terim'den hayrete düşüren hareket

Nef Stadı'nda enteresan şeyler oluyor! Taraftarın tepkisinden sonra Terim'den hayrete düşüren hareket

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting