Ana Sayfa / Genel / Fatih Terim’in istifası 22 Ocak

Fatih Terim’in istifası 22 Ocak

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi bir kez daha bu akşam sona erebilir, Terim’in istifası bekleniyor. GS Başkanı Mustafa Cengiz’in Fatih Terim ile çalışıp çalışmayacağı bugün belli oluyor. Galatasaray’da Dursun Özbek’in göreve getirdiği teknik direktör Fatih Terim, imzayı 20 Ocak’a kadar attığını söyleyerek, kongreyi işaret etmişti. ​Tecrübeli hocanın, usûlen de olsa Kayserispor maçının ardından istifasını vereceği öğrenildi.

Fatih terim Galatasaray teknik direktörlüğünden bugün yani 22 Ocak istifa ediyor. Dursun Özbek sonrası Galatasaray Başkanı olan Mustafa Cengiz ve yönetiminin Fatih Terim ile yola devam edip etmeyeceği belli olacak ya da GS’nin başına yeni bir hoca bulunacak. Galatasaray sezonun ikinci yarısının ilk maçında bu akşam Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç sonunda ise flaş bir gelişme yaşanacak…

Dursun Özbek’in göreve getirdiği teknik direktör Fatih Terim, imzayı 20 Ocak’a kadar attığını söyleyerek, kongreyi işaret etmişti.

MAÇ SONUNDA AÇIKLAYACAK
Özbek seçimi kaybedip, Mustafa Cengiz başkanlık koltuğuna oturunca gözler Terim’e çevrildi. Tecrübeli hocanın, usûlen de olsa Kayserispor maçının ardından istifasını vereceği öğrenildi.

Başkan Mustafa Cengiz ise adaylığını açıkladığı ilk gün Fatih Terim’le çalışmak istediğini söylemişti. (Fanatik)

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting