Ana Sayfa / Kadınca / Fatma Girik cenazesi ertelendi

Fatma Girik cenazesi ertelendi

Fatma Girik cenaze töreni ertelendi. ne zaman yapılacak hayranları merak ediyor. Fatma Girik ne zaman toprağa verilecek, Fatma Girik için ne zaman cenaze töreni düzenlenecek bilgisi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, bugün yapılacak olan Fatma Girik Anma Töreni’nin olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

Dün ölen Fatma Girik için yapılacak cenaze ve anma törenleri ertelendi. Fatma Girik’in hafta sonu toprağa verilmesi bekleniyor. Fatma Girik için ertelenen cenaze töreninin yeni tarihi daha sonra açıklanacak. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Fatma Girik‘in bugün yapılacak olan anma töreninin olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

FATMA GİRİK NE ZAMAN GÖMÜLECEK

Muammer Keskin, sosyal medya hesabından bugün Şişli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik’i Anma Töreni’nin ertelendiğini şu sözlerle duyurdu:
“Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılacak Fatma Girik Anma Törenimiz maalesef ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kıymetli Başkanım, yoldaşım Fatma Girik’in cenaze töreniyle ilgili bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarımdan sizlerle paylaşacağım.”

Dün sabah hayatını kaybeden Fatma Girik, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Bodrum’da yaşayan ve tedavi amacıyla İstanbul’a gelen sanatçının Covid’e bağlı zatürre teşhisiyle tedabi görürken çoklu organ yetmezliğinden hayata veda ettiği açıklandı.

79 yaşındaki usta oyuncunun ölüm haberini de dün ilk olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin verdi.

FATMA GİRİK MEMLEKETİ, DOĞUM TARİHİ VE HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Fatma Girik, 1942 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Cağaloğlu Kız Lisesi’ni bitirdi. 1957 yılında ilk baş rolü olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Seyfi Havaeri’nin yaptığı Leke’ydi. Leke’yi oyuncu olarak adından bahsettirmeyi başaramadığı birkaç iddiasız yapım daha izledi.

Fatma Girik’in performansıyla dikkatlerden kaçmayacağı film, Memduh Ün’ün yönetmenliğindeki 1960 yapımı Ölüm Peşimizde’ydi. Memduh Ün’le tanışıklığı Girik’in hayatındaki dönüm noktalarından biri oldu.

İleriki yıllarında siyasete de atılan Fatma Girik, Sosyal demokrat Halkçı Parti’den 1989-1994 yılları arasında Şişli Belediye Başkanlığı yaptı.

Siyaset ve oyunculuğun dışında kısa bir dönem televizyon ekranlarında Söz Fato’da adlı bir programın sunuculuğunu da yapan Fatma Girik son olarak 2012 yılında yayınlanan Babalar ve Evlatlar dizisi ile ekranlarda yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting