Ana Sayfa / Kime Ait / İstanbul Havalimanı uçuşlar 26 Ocak’a kadar durduruldu

İstanbul Havalimanı uçuşlar 26 Ocak’a kadar durduruldu

İstanbul yeni Havalimanı bugün uçuşlar yapılmayacak 26 Ocak’a kadar tüm uçuşlar durduruldu. İstanbul havalimanı kaos ve krize yenildi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı’nda gece 00.00’a kadar tüm uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

İstanbul son dakika yeni havalimanı tüm uçuşlar 26 Ocak’a kadar durduruldu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı’nda gece 00.00’a kadar tüm uçuşların durdurulduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00’a kadar durdurulmuştur. ” dedi.

METEOROLOJİ 3 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Türkiye karlı hava dalgasının altında günler yaşıyor, birçok şehirde beyaz manzaralar oluşuyor. Dün İstanbul’un kuzeyinde oluşan vorteksin de etkisiyle şehrin batısında adeta bir kar fırtınası meydana gelirken, gecenin ilerleyen saatlerinde yağış Anadolu Yakası’nda da kendini göstermeye başladı, bugün ise şehirde havanın düne göre çok daha sakin geçmesi bekleniyor.

KAR BİTECEK, SOĞUKLAR BİTMEYECEK

Yurdu saran soğuk hava dalgasının sebep olduğu kar yağışlarının perşembe günü etkisini kaybetmesi beklenirken soğuk havanın hafta sonu da kendini göstermesi bekleniyor. Hafta sonu doğuda -22’yi aşan soğuklar görülecek.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde görülecek olan yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz ile Konya, Karaman, Gaziantep ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Ülkemiz genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting