Ana Sayfa / Spor / FB-GS derbisine taraftar yasağı

FB-GS derbisine taraftar yasağı

Canlı Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sarı kırmızılı taraftarlar alınmayacak. FB-GS maç bilet ücretleri ve derbi iddaa oranları.Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sarı kırmızılı taraftarlara kötü haber geldi. İl Güvenlik Kurulu kararınca Galatasaray taraftarları deplasmana alınmayacak. Sarı-kırmızılı ekip deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maça liderlik moraliyle çıkacak.

Galatasaraylılar FB-GS derbisine alınmayacak bilet satılmayacak. Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları sarı lacivetli taraftarları isyan ettirdi. İl Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda Galatasaray taraftarlarının tribündeki yerini alamayacağı derbi mücadelede, deplasman taraftarlarının yer aldığı tribünde de Fenerbahçe taraftarları yer alacak.

Alınan karar doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, misafir takım koltuklarının Fenerbahçe taraftarları için satışa sunulacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

BİLETLER SATIŞA KAPANDI

Son 365 gün içerisinde Galatasaray A.Ş. logolu Passolig kartını iptal eden taraftarlara bilet satışı yapılmayacak, kombine kartlardan transfer bilet alımı engellenecektir.

Son 24 saat dahil olmak üzere, Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartı olmayan taraftarlara bilet satışı yapılmayacaktır.

Son 24 saat dahil olmak üzere, Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartı olmayan taraftarla kombine kartlardan bilet transferi yapılmayacaktır.

Son 24 saat dahil olmak üzere, satışı yapılan tüm biletler transfer edilemeyecektir.

Son 24 saat dahil olmak üzere tüm kombine biletlere sadece 1 transfer hakkı verilecektir.

FB-GS BİLET FİYATLARI

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile lider Galatasaray, Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Haftaya damga vurması beklenen maçın bilet fiyatları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin taraftarlarının bilet fiyatlarını oldukça yüksek bulduğu öğrenildi.

2013-2014 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe ile 2018-2019 sezonundan bu yana şampiyonluk ipini göğüsleyemeyen Galatasaray, pazar akşamı Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Dev derbinin kazananı haftayı lider olarak tamamlayacak. Beraberlik halinde ise Galatasaray, Kadıköy’den lider olarak ayrılacak.

Futbolseverler haftaya damga vurması beklenen dev derbi için nefeslerini keserek geri sayıma geçerken sarı-lacivertli ekip, tarihi derbinin bilet fiyatlarını resmen açıkladı.

Haftayı Antalyaspor galibiyeti ile kapatan Fenerbahçe ile dün akşam Ankaragücü’nü mağlup eden Galatasaray, pazar akşamı Kadıköy’de liderlik için kozlarını paylaşacak.

Der derbiye günler kala İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine deplasman taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.

Haftaya damga vurması beklenen dev derbinin, Bu gelişme sonrasında kapalı gişe olması beklenirken sar-lacivertli ekip, derbinin bilet fiyatlarını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin taraftarlarının bilet fiyatlarını oldukça yüksek bulduğu öğrenildi.

EN UCUZ BİLET 450 TL

Kanarya’nın resmi internet sitesi aracılığıyla yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek. 8 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak derbi maçının biletleri satışa çıkıyor.

Biletler;

05.01.2023 Perşembe günü saat 11.00 itibarıyla Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri ve Temsilci üyelerine (1 adet bilet)

06.01.2023 Cuma günü saat 11.00 itibarıyla Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerine ve faturalı Fenercell abonelerine (1 adet bilet)

07.01.2023 Cumartesi günü saat 11.00 itibarıyla da genel satışa sunulacaktır.

Satışlar sadece www.passo.com.tr üzerinden alınacaktır.

Bilet fiyatları şöyle:

Kuzey-Spor Toto Tribünü: 450,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok: 500,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst B- H Blok: 600,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst C-G Blok: 725,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst D-F Blok: 790,00 TL

Fenerium Üst-Maraton Üst E Blok: 880,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 1,000,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 1,250,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok: 1,600,00 TL

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 1,900,00 TL

Maraton Alt E Blok: 2,500,00 TL

Fenerium Alt Avis E Blok: 7,000,00 TL”

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting