Ana Sayfa / Yaşam / Fehmi Koru Sözcü davasına katılmadı
FEHMİ KORU

Fehmi Koru Sözcü davasına katılmadı

Fehmi Koru, Sözcü gazetesi davasının duruşmasına katılmadı. Bugün Çağlayan Adliyesi’ne gelip ifade vermesi gereken  Koru, hakkındaki “zorla getirilme kararına rağmen” duruşmaya gelmedi. Duruşmaya gelemeyenler için oluşturulan video sistemi ile de ifade vermedi. 

Fehmi Koru nerede, neden Sözcü gazetesi davasına katılmadı soruları. Sözcü Gazetesi davasının duruşması yapıldı ancak Fehmi Koru duruşmaya gelmedi.  SÖZCÜ’nün sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İzmir muhabir Gökmen Ulu haber yüzünden hapse atıldı. Taraflı bilirkişi raporu ve ifadelere dayanılarak dava açıldı.

FEHMİ KORU NEREDE?
37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın dünkü bölümünde savunmalar alındı. Bugün de aralarında Fehmi Koru’nun da bulunduğu tanıklar dinlenecekti. Ancak Sözcü’ye yönelik soruşturmanın temel dayanağını oluşturan  Fehmi Koru, duruşmaya gelmedi. Sözcü’nün sahibi Burak Akbay’a ‘Gülen evlerinde yetişti’ iftirasını atan ve hakkında zorla getirilme kararı bulunan Koru, duruşmaya SEBGİS sistemi ile bağlanarak bile katılmadı.

FEHMİ KORU KAÇTI!

Koru’nun duruşmaya katılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Savcının 1 numaralı tanığı olmasına rağmen,Çağlayan Adliyesi’ne gelemeyen Koru’nun şu an nerede olduğu bilinmiyor.

(Sözcü)

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting