Ana Sayfa / Yaşam / Fener TOFAŞ’ı yendi (2-0)

Fener TOFAŞ’ı yendi (2-0)

Basketbol final serisinde Fenerbahçe TOFAŞ’ı yine yendi ve seride durumu 2-0’a getirdi. Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisinde TOFAŞ’ı 86-78 yenerek durumu 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe basketbol finalinde TOFAŞ’ı yendi ve durumu 2-0’a getirdi. Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında ağırladığı TOFAŞ’ı 86-78 yenip seride 2-0 öne geçti.

Karşılaşmayı 3. çeyrek öncesi ve sonrası diye bölüp ele almak gerek… İlk iki periyotta Sinan’ın yaktığı meşaleyi devralan isim, skorer oyunuyla Vesely oldu ve Fenerbahçe Doğuş odaya 37-36 önde gitti.

Crocker ve Mejia ile oyuna tutunan TOFAŞ’ın etkili performansıyla üçüncü çeyreğin ilk 6 dakikasında skor sık sık el değiştirdi. Melli’nin skoru 47-47 yapan üçlüğü, periyodun bitimine 4 dakika kala momentumu Fenerbahçe’ye getirdi.

Son 10’a 63-51 üstün giren sarı lacivertliler; TOFAŞ, Morgan ve Kadji ile final anına dek zorlasa da galibiyeti kopardı: 86-78.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting