Ana Sayfa / Kime Ait / Fener-Zalgiris canlı basket maçı kanalı 18 Mayıs

Fener-Zalgiris canlı basket maçı kanalı 18 Mayıs

Fenerbahçe Zalgiris basketbol canlı maçı Final Four canlı kanalı. Fenerbahçe Doğuş Zalgris maçı bu akşam şifresiz olarak ekranlara gelecek. Euroleague’da finale çıkan takımın belli olacağı Fenerbahçe Doğuş Zalgris maçı sarı lacivertli ekip 4. kez Final Four heyecanı yaşayacak. Peki Fenerbahçe Doğuş Zalgiris Kaunas maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte FB Zalgris Kaunas basket maçına dair tüm detaylar…

FB Zalgiris canlı maç hangi kanalda. Euroleague’de üst üste 4. Final-Four heyecanını yaşayan Fenerbahçe Doğuş tekrar kupayı kazanmak için Zalgiris Kaunas engelini geçmek istiyor. Zorlu mücadeleyi izlemek isteyenler için güzel haber geçtiğimizi günlerde geldi. Fenerbahçe Doğuş Zalgris Kaunas şifresiz olarak yayınlanacak. Obradovic’in öğrencileri daha önce yenmeyi başardığı Zalgiris’i tekrar yenebilecek mi merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Zalgris maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE DOĞUŞ ZALGRİS MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Euroleague dörtlü final bu sene Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılacak. Fenerbahçe, Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak. Mücadele 18 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00’da oynanacak. Rus takımı CSKA Moskova ile İspanyol devi Real Madrid arasındaki basketbol maçı ise aynı gün Türkiye saatiyle 22.00’de oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş’un Zalgiris ile karşılaşacağı ilk maçlar 18 Mayıs tarihinde oynanacak ve 20 Mayıs’ta üçüncülük ile final maçı heyecanı yaşanacak. 18-20 Mayıs tarihleri arasında Belgrad’ta düzenlenecek Final-Four karşılaşmalarını Türksat üzerinden şifresiz yayın da yapan beIN SPORTS HABER HD’den canlı yayınlayacak.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting