Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe bağış topluyor

Fenerbahçe bağış topluyor

Fenerbahçe ekonomik krizden çıkmak için taraftarlarından bağış toplayacak. Ali Koç Fenerbahçe’ye bağış kampanyası başlatıyor ilk bağışı da kendisi yapacak. Fenerbahçe’nin borç yükünü azaltacak projenin startı pazartesi günü verilecek. İlk bağış bizzat Başkan Ali Koç tarafından yapılacak.

Fenerbahçe bağış kampanyası başlıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bağış için ilk adımı atıyor. Fenerbahçe’de borç yükünü hafifletecek tarihi kampanya, haftanın ilk günü başlayacak. Camianın tüm paydaşlarını bir araya getirecek kampanyanın organizatörlük görevini yöneticilerden Erol Bilecik üstlenecek. Bilecik, iş insanlarıyla birebir görüşmeler yaparken 100 bin liranın üzerindeki bağışlardan sorumlu olacak. Daha az tutardaki bağışları ise yöneticilerden Metin Şen ve Esra Nazlı Ercan kontrol edecek. Başkan Ali Koç, bizzat yapacağı bağışla kampanyayı başlatacak.

FENERBAHÇE ÜYELİK AİDATLARI TOPYLANIYOR

Öte yandan 2019 yılı üye aidatlarının alınması işleminin sürdüğü Fenerbahçe’de ödemelerin son gününün 31 Mart olduğu siteden açıklandı. Yıllık aidat olan 50 TL, stattaki idari bina veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödenebilecek.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting