Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe Final Four’da

Fenerbahçe Final Four’da

Fenerbahçe Final Four’da Real Madrid ya da Düruşşafaka Doğuş ile oynayacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi play-off turu üçüncü maçında Ülker Arena’da Panathinaikos 79-61 mağlup ederek final four’a kalan ilk ekip oldu.  Fenerbahçe, Final Four’da Darüşşafaka-Real Madrid serisinden çıkacak olan takımla eşleşecek.

Fienal Four’a kalan Fenerbahçe’nin rakibi Real madrid olacak gibi görünüyor. THY AVrupa Ligi Fener.ahçe Final Four’a kaldı. Obradovic’in Fenerbahçesi, Panathinaikos’u play-off serisi üçüncü maçında da 79-61 devirip, adını üst üste 3. kez altın harflerle THY Euroleague Final Four’una yazdırdı.

FENERBAHÇE CEPHESİ
1- Taraftar sadece 6. adam olarak değil; yüreğiyle, binlerle sahadaydı Ülker Arena’da. Salondaki Euroleague finali atmosferi takımı ateşledi.
2- Dixon kritik anlardaki sayıları, Vesely ve Udoh savunma ile hücumdaki mücadele güçleri, koç Obra da taktik zekasıyla Pana’nın ipini çekti.

PANATHINAIKOS CEPHESİ
1- Koç Pascual, Atina’daki yenilgiler sonrası, “Bogdanovic’i kilitlemeye” çalışıp bunu başardı. Ama atladığı nokta, o giderken Obra’nın dönüyor olmasıydı!
2- Seride 2-0’ı beklemediği aşikâr olan Panathinaikos, maçın başından sonuna dağılmış bir görüntü çizdi. Rivers ve Singleton’ın çabaları yetersiz kaldı.

OBRADOVIC AYAKTA ALKIŞLANDI
Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, maçın başlamasına 13 dakika kala sahaya girdi. Sarı lacivertli taraftarların tamamı Obra’yı ayağa kalkarak alkışladı. Obradovic de alkışlara aynı şekilde karşılık verdi. Sonrasında taraftarlar uzun süre Obradovic lehine tezahüratlarda bulundu. SON VURUŞ ZAMANI
Maçın son anlarında Fenerbahçe pota arkasında, “Time 4 the last strike – Son vuruş zamanı” pankartı açıldı.

MELİH MAHMUTOĞLU TRİBÜNLERİ COŞTURDU
Kaptan Melih Mahmutoğlu maç sonrası tüm takımı çevresine toplayıp orta alana geldi ve kulübün en ünlü bestelerinden, “Dilimde şarkıların gündüz gece”yi taraftarla karşılıklı olarak söyledi.

AZİZ YILDIRIM İLE OBRA SARILDI
Takım zaferi kutlarken Obradovic, takımın bench’i arkasında maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım’ın yanına gitti. Yıldırım ve Obradovic, sarılıp zaferin tadını çıkardı.

İlginizi Çekebilir

Memur ve personel alımı durduruluyor

Devlet memur ve personel alımlarını durduruyor. Kamu tasarruf paketi çerçevesin d edevlet eleman alımını azaltacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting