Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe Göztepe maçının sonucu 2-0

Fenerbahçe Göztepe maçının sonucu 2-0

Moses Fenerbahçe ile çıktığı ilk maçında ve ilk şutunda gol buldu. Fenerbahçe Göztepe maç sonucu 2-0 maçın geniş özeti ve golleri. Fenerbahçe’nin Chelsea’den kiraladığı Victor Moses, Göztepe maçında sarı-lacivertli forma altındaki ilk golünü kaydetti. Victor Moses, ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu.

Fener Göztepe maç soncu özeti ve golleri. Fenerbahçe Göztepe’yi 2-0 yendi. Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Göztepe maçında Nijeryalı yıldız Victor Moses, 73. dakikada ilk golünü attı. Karşılaşmanın 64. dakikasında Ayew’in yerine oyuna giren Victor Moses, Fenerbahçe forması altında ilk kez gol sevinci yaşadı. Victor Moses, böylece kaleyi tutturduğu ilk vuruşta ağları havalandırmayı başardı.

VİCTOR MOSES İLK MAÇINDA GOL ATTI

Göztepe takımının orta sahada kaptırdığı topta bir anda süratlenen Victor Moses, ceza sahasına doğru yöneldi. Reis’ten sıyrılan Victor Moses, sağ kanatta bulunan Jailson’a pas verdi. Verdiği pasın ardından altı pasa doğru yönelen Victor Moses, tekrar top istedi. Jailson’dan aldığı pas sonrası Nijeryalı yıldız, tek vuruşta Göztepe kalecisi Beto’yu avlamayı başardı.

FENER İYİ YOLDA

Daha önce Fenerbahçe formasını iki kez giyen ve 50 dakika sahada kalan Victor Moses, bu kez oyuna girdikten yaklaşık 10 dakika sonra sarı-lacivertli forma altında ilk golünü ağlara bırakmış oldu.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting