Ana Sayfa / Yaşam / Kızım son bölüm izle

Kızım son bölüm izle

Kızım son bölüm izle (Kızım 17. bölüm) ve kızım 18. bölüm fragmanı geldi mi sorusu. Kızım dizisi 17. son bölüm yayınlandı. TV8’de yayınlanan Kızım 17. son bölümde; Asu’nun Öykü’yü terk etmesinin ardından Candan çok önemli bir karar alıyor. Öykü yaptığı seçimden dolayı büyük pişmanlık yaşarken Candan’a önemli bir sırrını açıklıyor. Demir Öykü’nün artık yurtta kalacağını öğrenince büyük bir şok yaşıyor. Peki Kızım dizisi yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte Kızım dizisi 17. son bölüm izleme linki…

Son bölüm Kızım (17. bölüm Kızım izle). Kızım yeni bölüm 18. bölüm Kızım fragmanı. Kızım 17. son bölümü bu akşam TV8’de yayınlandı. Son bölümde; Demir ve Uğur’un yaptıkları son işten ötürü başları derttedir. Polis her yerde onları aramaktadır. Öykü Asu’nun onu terk etmesinden sonra yurtta kalmaya başlıyor. Demir polise yakalanmadan kızını görebilmek için çareler arıyor. Bulduğu çare Öykü’yü güldürüyor. Demir ve Uğur’un başı yeniden derde giriyor. Peki 18. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kızım dizisi son bölümde yaşananlar….

KIZIM 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızım 18. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

KIZIM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIZIM 17. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Öykü, Asu’nun onu terk etmesinin ardından yurtta kalacağını öğrenir. Candan, Öykü’yü teselli etmeye çalışır. Öyküye bundan sonra olabilecekleri anlatmaya çalışır. Candan Öykü’ye her şeyi anlatabileceğini söyler. Öykü’ye neden Asu’nun onu terk ettiğini söylemediğini sorar. Öykü cevap veremez.

kizim-yeni-bolum

CEMAL DEMİR VE UĞUR’UN PEŞİNDE

Öykü babası ile mutlu mutlu yaşadıklarını annesinin neden onu sevmediğini sorar. Candan Asu’nun kendisini bile sevmediğini söyleyerek Öykü’nün rahatlamasını sağlamaya çalışır. Bu sırada Cemal, Demir ve Uğur’un nerede olduğunu araştırmaktadır. Demir ve Uğur Süngeri bulup ona kendilerini neden sattıklarını sorar. Sünger, Jilet’in bunu neden yaptığını bilmediğini söyler ve saklanmaları için onları gizli bir eve götürür.

CANDAN ASU’NUN ÖYKÜ’YE YAZDIĞI MEKTUBU OKUYOR

Candan Öykü’yü yatırdıktan sonra Asu’nun yazdığı mektubu okur. Asu’nun yaptıklarına çok kızmıştır. Öykü’nün onunla kalabilmesi için bir çare düşünür. Sünger, Demir ve Uğur’a Jilet’in nasıl hapisten çıktığını anlatır. Jilet’i hapisten Cemal çıkarmıştır. Sünger ayrılırken Uğur bu işte birlikte olup olmadıklarını sorar ve ondan yamuk yapmamasını ister.

KIZIM SON BÖLÜM İZLE

ÖYKÜ YURDA GİDİYOR

Demir, Öykü’nün yurtta kalacağını öğrendikten sonra, kaldıkları evde sıkışıp kaldıkları için çok öfkelidir. Uğur, Demir’e Öykü’yü yurttakiilk gününde görecekleri sözünü verir. Sabah yurt görevlisi Öykü’yü götürmek için Candan’ın evine gelir. Hacı Nine ile vedalaşır. Candan onunla birlikte gider. Yurtta Öykü’nün odası hazırlanmıştır. Öykü Candan’ın yanına gelerek onunla vedalaşır. Öykü çıktıktan sonra Candan Öykü’yü evlat edinmek istediğini söyler.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting