Ana Sayfa / Yaşam / Fenerbahçe Olympiakos basket maç sonucu 67-64

Fenerbahçe Olympiakos basket maç sonucu 67-64

Fenerbahçe dün gece basketbolda yunan takımını 67-64 yendi. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi maçında sahasında Olympiakos’u 67 – 64 mağlup etti

Basket maçında Fenerbahçe dün gece yunan rakibini kendi evinde yendi. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi maçında sahasında Olympiakos’u 67 – 64 mağlup etti. Fenerbahçe Euroleague 23. hafta maçında deplasmanda 71-62 yenildiği Yunan ekibi Olympiakos‘u Ülker Arena’da 67-64’lükskorla devirdi. Sarı-Lacivertliler bir ara 11 sayı geriye düştüğü maçı taraftarının müthiş desteğiyle çevirmeyi başardı. Zeljko Obradoviç ve öğrencileri bu galibiyetle Final-Four yolunda dev bir adım daha attı.

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS
1. PERİYOT: 22-22
DEVRE: 40-34
3. PERİYOT: 47-56
MAÇ SONUCU: 67-64

FUTBOLDA HÜSRAN VE AZİZ YILDIRIM’DAN ÇOK YILDIRIM KARAR

Süper Lig’de Beşiktaş’ın 10 puan gerisine düşerek zirveden uzaklaşan Sarı-Lacivertliler, dün bir darbe de Avrupa’da yedi. Avrupa Ligi’nde 1-0’lık ilk maçın rövanşında Rusya temsilcisi Krasnodar’la evinde 1-1 berabere kalan Kanarya, turnuvaya veda etti. Ülker Stadı’nda alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe’de bütün eleştiri okları teknik direktör Dick Advocaat’a döndü.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’la oynadıkları maçtan mağlup ayrılmaları halinde istifa etmeyi planlayan ancak takımın Vodafone Arena’dan tur biletiyle ayrılması sonrasında yola devam eden Advocaat’ın dün akşamki sonuçla birlikte kredisi tamamen doldu.

Tribünler de doldu ama…

Ligde geçen hafta Ülker Stadyumu’nda Kasımpaşa’yla oynadıkları maçı az sayıda taraftar önünde oynamaları sonrasında, “Belki de sorun taraftardadır. Onların geldiği maçlarda iyi sonuçlar aldık” diyerek 0-0’lık skoru yorumlayan Advocaat’ın takımı, dün dolu tribünler önünde de istediğini alamadı.

Son olarak geçen hafta yaptığı açıklamada, “Yönetim benden daha iyisini bulursa hemen getirsin” diyerek şimşekleri üstüne çeken tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe’nin Avrupa defterini kapatması sonrasında yönetimle yapacağı son görüşmenin ardından istifa kararı alması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting