Ana Sayfa / Yaşam / Fenerbahçe Rize maçının sonucu 3-2

Fenerbahçe Rize maçının sonucu 3-2

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç sonucu golleri. özeti ve tartışmalı pozisyonları. Fenerbahçe 3-2 yendi rizespor’u ve 3 puanla kapadı haftayı. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta. Kümede kalma yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada iki takım da galibiyet istiyor. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Nabil Dirar, kadroda yok. 4’te Melnjak ile Rize 1-0 önde. 22’de Serdar Aziz’le skor 1-1’e geldi. 40’ta Soldado 2-1 öne geçmeyi başardı. Morozyuk ikinci sarı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 55’te Melnjak ile skor 2-2’ye geldi. 80’de Halil Umut Meler, Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi. Pozisyon incelendi ve hakem 83’te penaltıya yeniden karar verdi. 84’te Victor Moses’la beyaz noktadan skor 3-2.

Fenerbahçe Rizespor kaç kaç bitti, maç ne oldu sorusunun yanıtı. Fenerbahçe Rize’yi 3-2 yendi. Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta heyecanı devam ediyor. Geçen hafta Beşiktaş deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3-0’dan 3-3’a maçı getiren Fenerbahçe ligde ikinci yarının lideri olan Çaykur Rizespor karşısında depoladığı morali üç puana çevirmek istiyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta.

Karşılaşmada, Fenerbahçe’nin ikinci yarıda yükselen yıldızı Nabil Dirar forma giyemiyor. Ayrıca Sadık Çiftpınar da sarı kart cezası nedeniyle kadroda yok. Maçta forma giyip giymeyeceği tartışma konusu olan Fenerbahçe’nin eski yıldızı Aatif da ilk 11’de yer almıyor. Aatif’ın yerine 11’de Prejuce Nakoulma görev yapıyor.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI İLK 11’LER

STAT: Ülker Stadyumu

HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS HD1

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Tolgay, Moses, Zajc, Valbuena, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Morozyuk, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Abdullah, Aminu, Boldrin, Nakoulma, Muriqi

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

FENERBAHÇE-RİZESPOR GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ

MAÇ ÖZETİ / FENERBAHÇE 3-2 RİZESPOR

90′
Elif Elmas, Moses’ın yerine oyuna dahil oldu.

84′
GOOOLL!! Fenerbahçe, Victor Moses’in penaltıdan attığı golle 3-2 öne geçiyor. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Victor Moses geçiyor. Victor Moses’in çektiği şut kaleci Gökhan Akkan’ın sağından ağlarla buluşuyor.

80′
Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Mehmet Ekici kullanıyor. Mehmet Ekici’nin ortasına arka direkte yükselen Serdar Aziz, hava topu mücadelesinde Marwane Saadane’nin yaptığı müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda hakem Halil Umut Meler, Fenerbahçe lehine penaltı kararı veriyor.

75′
Fenerbahçe bu dakikalarda rakip kalede büyük baskı kurdu.

71′
Okechukwu Azubuike’nin orta sahadan gönderdiği uzun pasa sol kanatta hareketlenen Aminu Umar için ofsayt bayrağı kalkıyor.

66′
Aminu Umar’ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Vedat Muriqi’nin yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

61′
Okechukwu Azubuike’nin Tolgay Arslan’a yaptığı faulün ardından ceza sahası dışından sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Mathieu Valbuena geçiyor. Valbuena’nın çektiği şut yan ağlarda kalıyor.

55′
GOOOLL!! Çaykur Rizespor, Dario Melnjak’ın attığı golle skoru 2-2 yapıyor.

50′
Marwane Saadane’nin pasına sol kanatta hareketlenen Aminu Umar için ofsayt bayrağı kalkıyor.

46′
İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45′
Halil Umut Meler’in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor.

42′
Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde Victor Moses’e arkadan sert müdahalede bulunan Mykola Morozyuk, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç ediliyor.

40′
GOOOLL!! Fenerbahçe, Roberto Soldado’nun attığı golle 2-1 öne geçiyor.

40′
Savunmadan seken topla ceza sahası yayının hemen dışında sol çaprazda buluşan Dario Melnjak’ın çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

34′
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Mathieu Valbuena geçiyor. Valbuena’nın ortasını Çaykur Rizespor savunması uzaklaştırıyor.

30′
Karşılaşmada 30 dakikalık bölüm geride kalırken Fenerbahçe’nin topla oynama oranında %68’e %32 üstünlüğü bulunuyor.

22′
GOOOLL!! Fenerbahçe, Serdar Aziz’in attığı golle skoru 1-1 yapıyor.

18′
Miha Zajc’ın ceza sahası yayı dışından sol çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

15′
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Mathieu Valbuena kullanıyor. Valbuena’nın ortası savunmadan sekip arka direkte bulunan Martin Skrtel’e geliyor. Skrtel’in kafa vuruşu savunmadan dönüyor.

12′
Tolgay Arslan’ın sol kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Miha Zajc’ın kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

10′
Bu dakikalarda Fenerbahçe takımı Çaykur Rizespor yarı alanında baskı kurmaya çalışıyor.

4′
GOOOLL!! Çaykur Rizespor, Dario Melnjak’ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Fernando Boldrin, Mykola Morozyuk ile paslaşarak kullanıyor. Morozyuk, hiç bekletmeden ortasını yapıyor, bu orta ile arka direkte buluşan Dario Melnjak’ın çektiği şut kaleci Volkan Demirel’in sağından ağlarla buluşuyor.

1′
Karşılaşma Fernando Boldrin’in yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting