Ana Sayfa / İlginç / Fenerbahçe-Sivasspor maçının sonucu

Fenerbahçe-Sivasspor maçının sonucu

Fenerbahçe, evinde Sivasspor’a yenildi maçın skoru 1-2. Sivasspor Avrupa aşkını Fenerbahçe’yi Kadıköy’de devirdi. Avrupa kupalarına katılma yarışında büyük önem taşıyan maçta Fenerbahçe sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlıyor. Maçın canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları ‘Skor’da… Sivasspor, 9. dakikada Kone’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 27. dakikada Deniz Türüç ile beraberliği yakaladı. Emre Kılınç, 44. dakikada Sivasspor’u bir kez daha öne geçirdi. İlk yarı Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Maçta ikinci yarı gol olmayınca maç 1-2 bitti.

Fenerbanhce 1-Sivasspor 2 maçın sonucu. Fenerbahçe bir sezonda iki defa Sivasspor’a yenildi Süper Lig’de. Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetiyor.

Zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe 50 puanla 7. sırada yer alırken, Sivasspor ise 54 puanla 3. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe’de ilk kez 11’de sahaya çıkacak olan Ömer Faruk Beyaz, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe formasıyla ilk 11’de maça çıkan en genç oyuncu olacak (16 yaş 317 gün).

FENERBAHÇE’NİN 11’İ: Altay, Dirar, Ozan, Falette, Hasan Ali, Tolgay, Gustavo, Deniz, Ferdi, Ömer Faruk, Muriqi

YEDEKLER: Harun, Emre, Tolga, Allahyar, Zajc, Rodrigues, Jailson, Murat, Gürkan, Emir

SİVASSPOR’UN 11’İ: Samassa, Marcelo, Aaron, Caner, Uğur, Cofie, Mert Hakan, Claudemir, Yatabare, Emre, Kone

YEDEKLER: Ali Şaşal, Papp, Camara, Fatih, Hakan, Armin, Yasin, Erdoğan, Fernando, Skuletic

  • MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER
  • Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde Sivasspor’u konuk ettiği 13 maçın 11’ini (1B 1M) ve son beş karşılaşmayı kazandı.
  • Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Fenerbahçe’yi 3-1 yenen Sivasspor, Süper Lig tarihinde rakibini aynı sezonda iki kez mağlup edemedi.
  • Sivasspor’un Süper Lig tarihinde deplasmanda en fazla gol yediği rakibi Fenerbahçe (13 maçta 36 gol).
  • Süper Lig’e verilen aranın ardından evinde oynadığı üç seyircisiz maçı da kazanan Fenerbahçe, ara öncesi seyircisi önünde üç maçlık galibiyet hasreti yaşamıştı (2B 1M).
  • Fenerbahçe deplasmanında çıktığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Rıza Çalımbay (2M), daha önceki yedi ziyaretinde sadece bir galibiyet alabilmişti (6M).

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting