Ana Sayfa / Yaşam / Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu 27 Nisan

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu 27 Nisan

Fenerbahçe Trabzonspor maçının sonucu golleri, özeti ve tartışmalı pozisyonları maçın hemen ardından bugün sitenizde olacak. Saat 19’da Fenerbahçe Trabzonspor maçı başlıyor bugün 27 Nisan 2019. Fenerbahçe Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Süper Lig’de bu sezon istediğini elde edemeyen sarı lacivertli ekibin Trabzonspor’u kendi evinde ağırlayacağı mücadele futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Canlı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının tüm ayrıntıları, naklen yayını ve maçın anında tartışmalı pozisyonlarının yorumu ve tüm gelişmeleri siteniz habermuduru.com adresinde olacak. Fenerbahçe bu akşam saat 19’da evinde Trabzonspor maçına çıkacak. Fenerbahçe ya düşme hattında sabitlenecek ya da bir süt sıraya çıkacak maçın sonunda.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı için saatler kaldı. Süper Lig 30. hafta mücadelesini takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak maçın hakemi Cüneyt Çakır olacak. Peki Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig 30. hafta mücadelesinde iki takım kozlarını paylaşacak. Hakem Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı maç 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçı BeinSports ekranlarında yayınlanacak.

fenerbahçe trabzonspor site:sozcu.com.tr ile ilgili görsel sonucu

22 YILLIK İSTATİSTİK

Bordo-mavililer ezeli rakibi Fenerbahçe’yi İstanbul’da 22 yıldır yenemiyor. Bordo mavililer, Kadıköy’de en son 23 Ağustos 1997’de 3-1’lık galibiyet alırken, söz konusu tarihten sonra dış sahada maç kazanamadı. İki takım arasında Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde yapılan toplam 58 resmi ve özel maçta Fenerbahçe’nin 27, Trabzonspor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 20 maçta eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 84, Trabzonspor ise 55 gol attı.

TRABZONSPOR YÜKSELİŞTE

Bireysel olarak son 5 maçlar göz önüne alındığında ise bordo mavili ekip tüm maçlarını kazandı. Fenerbahçe ise son 5 mücadelesinde 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting