Ana Sayfa / Yaşam / Fenerbahçe Ümraniyespor’a yenildi

Fenerbahçe Ümraniyespor’a yenildi

Ümraniyespor Fenerbahçe’yi 1-0 yendi. Fenerbahçe Pendikspor hezimetinden sonra şimdi de Ümraniyespor hezimeti yaşadı. Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ile futbolseverler ekran başına kilitlendi… Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile oynayacağı maç ile ligin ikinci yarısına giriş yapıyor. 

Fenerbahçe Ümraniyespor’a yenildi 17 Ocak 2019 Ziraat Türkiye kupası maçında. Pendikspor faciasından sonra Fenerbahçe şimdi de Ümraniyespor hezimeti yaşadı.

ÜMRANİYESPON FENERBAHÇE MAÇININ SONUCU VE GOLÜ

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ile devam ediyor. Sezonun ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe devre arası kampının ardından ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için ilk sınavını Ümraniyespor karşısında veriyor.

CANLI ANLATIM:

 82.dakikada Yasir Ümraniyespor’u 1-0 öne geçirdi.

80.dakikada Slimani kenara gelirken Frey oyuna giriyor.

60.dakikada Valbuena kenara geldi. Onun yerine oyuna Ayew dahil oldu.

47.dakikada Eljif Elmas’ın rakibine yaptığı sert hareket sonrası hakem VAR incelemesi yaptı ve genç oyuncuya kırmızı kartını çıkardı.

40.dakikada Şener’in ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruş direkten geri döndü!

38.dakikada Valbuena’nın arka arkaya 2 net gol vuruşunda Ümraniyespor kalecisi Burak topu çelmeyi başardı.

31.dakikada bu kez Dirar topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol iptal edildi.

27.dakikada Slimani golü attı ancak maçın hakemi Arda Kardeşler pozisyon öncesinde faul tespit etti. Ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

20.dakikada Ümraniyespor tehlikeli geldi. Leandrinho’nun ceza sahasındaki müsait pozisyonunda şut atmasına Skrtel izin vermedi.

14.dakikada Slimani’nin şutunda kaleci Burak gole izin vermedi…

İŞTE İLK 11’LER:

Ümraniyespor: Burak, Appindangoye, Alaaddin, Merthan, Yasir, Timur, Vasilogiannis, Bahadır, Emircan, Serkan, Leandrinho

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Sadık, Skrtel, İsmail, Jailson, Eljif, Dirar, Benzia, Valbuena, Slimani

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u 1-0 ve 5-2’lik sonuçlarla saf dışı bırakan Fenerbahçe bir üst turdaki rakibi Ümraniye karşısına çıkıyor. İki takım daha önce hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe sahadan 4-2’lik üstünlükle ayrılmıştı.

VOLKAN DEMİREL 146 GÜN SONRA SAHADAFenerbahçe’de affedilmesinin ardından Volkan Demirel, ilk kez bir resmi maçta Ümraniyespor karşısında forma giyecek. Tecrübeli eldiven, teknik direktör Ersun Yanal tarafından 11’de görevlendirildi.

Fenerbahçe’de daha önce kadro dışı bırakılan ve Süper Lig’in devre arasında özür dileyerek tekrardan takıma katılan Volkan Demirel affedilmesinin ardından ilk kez bir resmi maçta sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Harun Tekin ve Erten Ersu’nun yokluğunda formayı kapan tecrübeli file bekçisi son olarak Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe karşısında oynanan müsabakada oynamıştı.. Demirel, Ümraniyespor maçı ile 146 gün sonra sarı-lacivertli formayı bir resmi müsabakada giymiş oldu.

ÜMRANİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak Ümraniyespor Fenerbahçe maçı 20.30’dan itibaren ATV’den naklen yayınlanacak. Ayrıca Ümraniyespor Fenerbahçe maçını canlı olarak SKOR farkıyla takip edebilirsiniz. Arda Kardeşler’in yöneteceği mücadelede, Samet Çiçek ve Mustafa Savranlar yardımcılıkları üstlenecek. Rövanş maçı 24 Ocak Perşembe günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te kazada astsubay öldü

Gaziantep son dakika kaza haberi hayatını kaybeden Astsubay adı ve nereli bilgisi. Gaziantep’te yolcu midibüsü …

Sınırsız Hosting