Ana Sayfa / İlginç / Fener’den Squid Game göndermesi

Fener’den Squid Game göndermesi

Fenerbahçe, Galatasaray’a sosyal medyadan Squid Game göndermesi yaptı. Galatasaray, ağır yenilginin faturasını TFF’ye kesti. Dev derbide Galatasaray’ı 2-1 yenen Fenerbahçe, duraklama dakikalarında gelen golle aldığı galibiyeti ‘Squid Game’ paylaşımıyla duyurdu!

GAME OVER. 1905 numaralı oyuncu elendi. Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı 90+4’te Crespo’nun attığı goller 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, derbinin son düdüğünün ardından Twitter’dan paylaşım yaptı.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray taraftarının maç öncesinde iki kale arkasında yaptığı koreografinin fotoğrafını kullanıp Güney Kore dizisi ‘Squid Game’ müziğiyle skoru paylaştı! Fenerbahçe’nin bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarlardan binlerce beğeni aldı

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇININ SONUCU ÇOK TARTIŞILDI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide 34. dakikada gerginlik yaşandı! Oyuncuların birbirine girdiği ve tartışmanın büyüdüğü an öncesinde Mesut Özil’e tribünden atılan dışı metal olan bir çakmak atıldı.

Mesut’un yabancı maddeyi hakeme vermek istemesi üzerine Muslera da kalesinden koşarak o bölgeye geldi ve Mert Hakan Yandaş’a tepki gösterdi. Tartışmaya katılan oyuncuların sayısı artınca gerginlik de uzadı! Marcao, Mert Hakan’a tepki gösterirken hakem Halil Umut Meler olayları uzaktan izledi.

Yayıncı kuruluş, tartışmalar bitince yabancı maddeyi gösterince çakmak olduğu ortaya çıktı! Hakem Meler, olayların ardından Galatasaray’dan Muslera ve Marcao’ya, Fenerbahçe’den de Berke Özer ile Mert Hakan Yandaş’a sarı kart gösterdi.

Fotoğraflar: Fatih Erdoğdu/Sözcü

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting