Ana Sayfa / Spor / Ferdi Kadıoğlu sakatlandı

Ferdi Kadıoğlu sakatlandı

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu en az 2 hafta forma giyemeyecek. Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlığı ne sorusu yanıtını budu. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Twente maçı sonrası yaşadığı sakatlık hakkında açıklama yaptı. Kadıoğlu’nun MR sonuçlarına göre sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edildi. Başarılı oyuncunun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu sakatlandı en az 2 hafta forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu Twente rövanş maçında yok. Sezona fırtına gibi başlayan Süper Lig devi Fenerbahçe  yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’nun Twente karşılaşmasının ardından sakatlığını ve oyuncunun tedavisine başlandığını duyurdu.

İşte Fenerbahçe’nin açıklaması;

‘UEFA Konferans Ligi Play off turunda Twente ile oynanan maç sonrası ağrı şikayetleri bulunan Ferdi Kadıoğlu’nun Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Görüntüleme sonucunda sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edilen başarılı oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Ferdi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede takıma yeniden dönmesini bekliyoruz.’

İKİ HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan başarılı futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı Ali Koç’un listesinde

Acun Ilıcalı, Ali Koç’un yönetim kurulu listesine girdi. Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı yönetici oluyor. Acun Ilıcalı, …

Sınırsız Hosting