Ana Sayfa / Manşet / Fethullah Gülen ölüyor

Fethullah Gülen ölüyor

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’in ölüme yaklaştığı çok ağır hasta olduğu öne sürülmüştü ve doğrulandı. FETÖ’cülerde büyük endişe hakim, elebaşları ölüyor. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığı yönünde haberler çıkan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, yayınladığı video ile bu iddialara yanıt verdi. Gülen, bahsi geçen videoda “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” ifadelerini kullandı.

Fethullah Gülen aır hasta ve yakında ölmesi bekleniyor. FETÖ elebaşısının ağır hasta olması FETÖ’cüleri derinden üzüyor. Fethullah Gülen, ölünce ABD’ye gömülecek ya da örgüt mensupları izin verirse yakılabilir. Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Ancak Türkiye’nin ABD’ye FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve üst düzey örgüt mensupları için yaptığı talepler hala karşılık bulamadı. Gülen’in yaşadığı ABD’den iadesine yönelik talepleri ve ABD hükümetinin bu konudaki isteksizliği, iki ülke arasındaki ilişkilerde de zaman zaman krize neden olabiliyor.

HASTA OLDUĞUNU KABUL ETTİ
Hal böyleyken geçtiğimiz günlerde bazı internet sitelerinde Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in rahatsızlandığı yönünde haberler yapılmıştı. Yayınladığı video ile bu iddiaları doğrulayan Gülen, “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting