Ana Sayfa / Kime Ait / Final Four canlı saati (FB-Efes maçı)

Final Four canlı saati (FB-Efes maçı)

Final Four canlı Fenerbahçe Anadolu Efes maç saati ve kanalı. Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı maçı saati ve kanalı. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ile Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, 19 yıl sonra THY Avrupa Ligi’nin Dörtlü Finali’nde (Euroleague Final Four) birbirleri ile karşılaşacak. Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde son şampiyon Real Madrid ise CSKA Moskova ile karşılaşacak. Peki Euroleague maçları ne zaman? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Anadolu Efes Final Four canlı maçı saati ve kanalı. Euroleague’de ülkemizde iki temsilcimiz Final Four’a yükselme başarısını yakalarken aynı zamanda birbirleriyle rakip oldu. Geçtiğimiz seneler kupayı kazanan Fenerbahçe Beko favorisi olduğu turnuvada bu sezon yükselen performansı ile yeniden eski günlerine dönüş sinyali veren Anadolu Efes karşısına çıkacak. Tüm basketbol severler tarafından heyecanla beklenen karşılaşmanın günü ve saati belli oldu. Peki, Euroleague Final Four ne zaman? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilenler…

FENERBAHÇE ANADOLU EFES FİNAL FOUR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun da mücadele edeceği Final Four maçları, 17 Mayıs tarihinde oynanacak.

17 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes, 22.00’da ise CSKA Moskova-Real Madrid maçları ekrana gelecek. Bu karşılaşmaları Bein Sports 1 kanalı canlı olarak yayınlayacak.

Final karşılaşması ise 19 Mayıs Pazar Günü oynanacak olan müsabakada, 2018-2019 yılının şampiyonu belirlenmiş olacak.

REKABET 22 YIL ÖNCE BAŞLADI

Obradovic ve Ergin Ataman, kariyerlerinde ilk kez yaklaşık 22 yıl önce 2 Ekim 1997’de karşılaştı. Benetton’u çalıştıran Obradovic ile Türk Telekom’un başında bulunan Ergin Ataman, İtalya’nın Treviso şehrinde Avrupa Ligi maçında ilk kez rakip oldular. Bu karşılaşmadan Obradovic’in takımı 71-66 galip ayrılmıştı.

45. RANDEVU

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Obradovic ile Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kariyerlerinde 45. kez birbirlerine rakip olacak. İkilinin bugüne kadar birbirleriyle oynadıkları maçlarda Obradovic 29 kez, Ergin Ataman ise 15 defa sahadan galip ayrıldı. Ataman, Efes Pilsen’in yanı sıra Montepaschi Siena (İtalya), Türk Telekom ve Ülker’in başında, Panathinaikos (Yunanistan), Fenerbahçe ve Benetton’u (İtalya) çalıştıran Obradovic’le karşılaştı.

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Sınırsız Hosting