Ana Sayfa / Gündem / Finlandiya kebabı protesto edecek

Finlandiya kebabı protesto edecek

Finlandiya Türkiye’ye turist göndermeyecek, başta Türk kebabı olmak üzere Türk ürünlerine yönelik boykot uygulayacak. Finlandiya’lılar artık Türk kebabının tadını bakamayacak kendi kayıpları.

Finlandiya Türk ürünlerine ve turizmini boykot edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya başvurusunu veto etmesinin ardından Finlandiyalı Parlamenter Mikko Karna’dan tepki geldi. Karna, Finlandiyalıları Türkiye tatillerini, Türk kebap restoranlarını ve Türkiye yapımı otomobilleri boykot etmeye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsveç ve Finlandiya için “NATO üyeliklerine olumlu bakmıyoruz. Türkiye’ye gelip bizimle görüşeceklermiş. Kusura bakmasınlar, boşuna gelmesinler” diyerek iki ülkenin NATO başvurusunu veto etmişti.

TÜRKİYE İÇİN BOYKOT ÇAĞRISI

Serbestiyet’te yer alan habere göre; Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Finlandiyalı Parlamenter Mikko Karna, Türkiye’ye tatil seyahatleri, Türk kebapları ve Türkiye yapımı otomobilleri boykot çağrısı yaptı. Karna, boykot mesajında Kürt kebaplarının lezzetini de vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Kutlu Partisi kurucusu kim, üyeleri

Kutlu Partisi kim tarafından kuruldu, Kutlu Partisi kurucular kurulu kimlerden oluşuyor. Yusuf Halaçoğlu’nun kurduğu yeni …

Sınırsız Hosting