Ana Sayfa / Yaşam / Flash TV habersiz olacak

Flash TV habersiz olacak

Flash TV tıpkı TV 8 gibi tüm haber ve haber programlarını yayından kaldırdı. Habersiz TV oldu. Flash TV, haber programlarını yayından kaldırma kararı aldı. Yapılan açıklamada, “Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Flash TV haberleri kaldırdı artık sadece eğlence kanalı olacak. TV 8 gibi Flash TV de radikal bir karar alarak haber ve haber programlarını yayın akışından çıkardı. İki gün önce maddi zorluk nedeniyle bir süre kapalı kalan Flash TV’deki değişikliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtiliyor. Yayın akışının büyük bölümünü eğlence programlarına ayıran Flash TV, dün yapılan yayın kesintisinin ardından bugün haber programlarını da yayından kaldırma kararı aldı.

Yapılan açıklamada, “Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Gece Hattı programını Gökhan Taşkın, sabah kuşağında yayınlanan Gerçek Gündem programını ise Yılmaz Tunca hazırlayıp sunuyordu.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting