Ana Sayfa / Kime Ait / FOX TV Selçuk Yöntem yeni yarışma
YÖNTEM SELÇUK FOX YENİ YARIŞMA

FOX TV Selçuk Yöntem yeni yarışma

Selçuk Yöntem yeni yarışma programı ile FOX TV’de. Fox TV yeni yarışma programını Selçuk Yöntem sunacak. Ekranların sevilen ismi, ustaoyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem, yeni bir proje için FOX televizyonu ile anlaştı. 19 Mayıs tarihinde Türkiye’de vizyona girecek ‘The Ottoman Lieutenant’ filmiyle yurt dışında büyük ses getiren Yöntem, yeni bir yarışma programı ile ekranlarda yer alacak. 

Ünlü oyuncu ve Sunucu Selçuk Yöntem yine Türkiye gündemine damgasını vuracak. Selçuk Yöntem, FOX TV’de yeni bir yarışma programı sunmaya hazırlanıyor. Son olarak atv’de yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programını sunan ekranların sevilen ismi, usta oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem, yeni bir proje için FOX’la anlaştı.

SELÇUK YÖNTEM’İN YENİ YARIŞMASI

2017 yılı yeni yarışma programlarına bir yenisi daha ekleniyor. 19 Mayıs tarihinde ülkemizde vizyona girecek ‘The Ottoman Lieutenant’ filmiyle yurt dışında büyük ses getiren Yöntem, yepyeni bir proje için yeni sezonda FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ünlü tiyatro sanatçısı Selçuk Yöntem’in hayranlarını ekrana kilitleyeceği projenin hazırlıkları son hız devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe lige havlu attı

Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı kalmadı. Konyaspor-Fenerbahçe maçı 0-0 bitti ve Galatasaray’la arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting