Ana Sayfa / Manşet / Fransa’da çığ düşen kayak merkezi
FRANSA TİGNES KAYAK MERKEZİ ÇIĞ

Fransa’da çığ düşen kayak merkezi

Fransa’da kayak merkezi çığ altında kaldı, çok sayıda kişi kar altında. Fransa’da çığ düşen kayak merkezi Avrupa’nın en büyük kayak merkezlerinden biri. Fransa’daki Tignes Kayak merkezine çığ düştü, çok sayıda kişi çığ altında kaldı.

Tignes Kayak merkezi çığ altında kaldı. Fransa’nın ünlü kayak merkezi Tignes’e çığ düştü. Yetkililer, çığ altında kayakçıların kalmış olabileceğini açıkladı. Kötü hava koşulları ve görüş mesafesinin kötü olması nedeniyle helikopterin bölgede uçmasının zorlaştığı bildirildi. Kayak merkezi, tekrar çığ olabileceği ihtimaline karşı kapatıldı.
FRANSA’DA FIRTINA FACİASI
Öte yandan Fransa’da etkili olan Zeus fırtınası hayatı durma noktasına getirdi. Fırtınanın şiddetiyle devrilen ağaçlar 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülkenin Correze bölgesinde bulunan bir anaokulun çatısı çöktü. olayda yaralananların olduğu ifade edildi. Fırtına nedeniyle 260 bin eve elektrik verilemedi. Fırtınadan en fazla Auvergne-Rhone-Alpes , Bretagne, Pays-de-la-Loire ve Nouvelle-Aquitaine bölgeleri etkilendi. Dün ülkenin güneydoğusunda bulunan Alpes-de-Haute-Provence bölgesinde, fırtına nedeniyle ağaç bir kamyonun üzerine devrildi. Olayda kamyon sürücüsü hayatını hayatını kaybetti. Ülkenin batısındaki Dordogne bölgesinde ise, 20 metre yüksekliğindeki ağacın bir aracının üzerine düşmesi sonucu 43 yaşındaki sürücüyü hayatını kaybetti. Bretagne bölgesinde de düşen ağacın altında kalan 3 genç ağır yaralandı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting