Ana Sayfa / Spor / Futbolcu Arda Güler yaşı, nereli, eğitim

Futbolcu Arda Güler yaşı, nereli, eğitim

Arda Güler aslen nereli, kaç yaşında, Fenerbahçe’ye ne zaman geldi kaç yıllık sözleşmesi var bilgisi. Arda Güler’in bonservis bedeli ne kadar Fenerbahçe’den sonra hangi takımda oynamak istiyor bilgisi. Fenerbahçe’nin Şubat 2019’da Gençlerbirliği’nden altyapısına transfer ettiği, Ocak 2021’de profesyonel sözleşme imzaladığı Arda Güler, Helsinki maçında ilk kez bir resmi maçta Sarı Lacivertli formayı giydi. Karşılaşma sonrası Vitor Pereira’nın övgüler yağdırdığı 16 yaşındaki orta sahanın kariyeri Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler nereli, boyu kaç, hangi takımlarda oynadı? Sol ayağını çok iyi kullanan, idol olarak Fenerbahçe efsanesi Alex’i gören Arda Güler’in kariyeri ve bilinmeyenleri haberimizde.

Fenerbahçeli Arda Güler aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Fenerbahçe ‘nin Ocak 2021’de profesyonel sözleşme imzaladığı Arda Güler, Sarı Lacivertli forma ile ilk defa resmi bir maçta boy gösterdi. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe’nin Helsinki’yi konuk ettiği maçın 67. dakikasında Filip Novak’ın yerine oyuna giren Arda, bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve gelecek adına ümit verdi. Şık çalımları, başarılı frikikleri, şutları ve orta sahada oyun kurucu rolündeki başarısıyla genç yaş gruplarında 10 numarayı alan 16 yaşındaki oyuncu, Şubat 2019’da Gençlerbirliği’nden transfer edildi. Fenerbahçeli taraftarlar, Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler nereli, boyu kaç, hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtlarını araştırıyor ve genç oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte detaylar..


Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler nereli, boyu kaç, hangi takımlarda oynadı?

Arda Güler, 25 Şubat 2005’te Ankara’nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018’e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019’da Fenerbahçe’ye katıldı.
Hayalini kurduğu kulübe gelmenin mutluluğu…

14 yaşında Fenerbahçe’ye katılan Arda, hayalini kurduğu kulübe geldiğini belirtmiş ve “Bir yanda yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu…” ifadelerini kullanmıştı.

Uzun yıllar Türk futboluna katkı sunması bekleniyor

Elit Akademi Ligi U14’te 21 maçta 12, Elit Akademi Ligi U15’te 13 maçta 5, Elit Akademi Ligi U16’da 6 maçta 1 gol atan Arda, asıl çıkışı Fenerbahçe’nin U19 Takımı’nda yaptı. Çıktığı 22 maçta 10 gol, 7 asistle oynayan Arda’nın uzun yıllar Türk futboluna katkı sunması bekleniyor.

ARDA GÜLER’İN OYNADIĞI TAKIMLAR

2014-2019 – Gençlerbirliği Altyapı
2019-2021 – Fenerbahçe Altyapı
2021-2023 – Fenerbahçe

İlginizi Çekebilir

Adana Demirspor’a 3 döne yasak

Adana Demirspor 3 dönem transfer yasağı aldı. Adana Demirspor teknik direktörün parasını ödemediği için transfer …

Sınırsız Hosting