Ana Sayfa / Yaşam / Futbolcu Halil Duman, yaşı, nereli?

Futbolcu Halil Duman, yaşı, nereli?

Halil duman aslen nereli, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor bilgisi.  Türkiye’nin genç yeteneklerinden ve geleceğin yıldız futbolcularından biri olarak görünen Halil Duman ile ilgili tüm bilgiler. 

Halil Duman aslen nereli, kaç doğumlu, hangi takımlarda oynadı ve futbola nerede başladı bilgisi. Türk futbol kamuoyu yakında Halil Dman’ı konuşmaya başlayacak gibi görünüyor.

HALİL DUMAN GELECEĞİN YILDIZ FUTBOLCUSU

Halil Duman hakkında merak edilen futbol kariyeri. Peki aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? hangi takımlarda forma giydi? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2001 yılının Mart ayında dünyaya gelen genç futbolcu Halil Duman Balıkesir doğumludur. Defans’ta Stoper mevkiinde top koşturmakta, burcu balık’tır, maalesef henüz boyu ve kilosu ile ilgili bilgilere ulaşılamamıştır.

2012 yılında Dursunbey Belediyespor takımı alt yapısında filiz lisansı çıkmıştır. 1 yıl sonra Bursaspor, 2015 yılında ise Beşiktaş takımı alt yapısına geçiş yapmıştır. Günümüzde Beşiktaş takımında futbol kariyerini sürdüren Halil Duman ayrıca Türkiye U18 Milli Takım kadrosunda yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting