Ana Sayfa / Spor / Futbolda ligler 3 Mart’a ertelendi

Futbolda ligler 3 Mart’a ertelendi

Ligler 3 Mart’a kadar ertelendi futbolda maçlar 3-4 Mart’ta başlayacak. deprem felaketi sonrası Süper Lig Kulüpleri Atakaş Hatayspor ve Gaziantepspor ligden çekilme kararı aldı. Süper Lig Hatay ve Antepsiz olarak 178 takıla devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce bir hafta ertelendiğini duyurdukları maçların 3-4 Mart tarihinden itibaren oynatma kararı aldıklarını açıkladı.

TFF futbolun ne zaman başlayacağını açıkladı Türkiye’de ligler 3 Mart’a ertelendi ve 2 süper lig kulübü ligden çekilme kararı aldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği ile yapılan toplantı sonrasında şu açıklamalarda bulundu:

“Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 Mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık.

Hatayspor kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting