Ana Sayfa / Yaşam / Galatasaray Akhisar 0-2 maç sunucu

Galatasaray Akhisar 0-2 maç sunucu

Galatasaray Akhisarspor’a yenilerek Ziraat türkiye kupasından elendi. Akhisar ilk kez Ziraat türkiye Kupası finalisti oldu. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray, Akhisarspor ile karşı karşıya… Eşleşmenin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan sarı-kırmızılı ekip, avantajlı bir skor elde ederken, bu akşam da adını finale yazdırabilmek için mücadele verecek. Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçın hakemi Barış Şimşek. Maç golle başladı! Akhisarspor, 4. dakikada Seleznyov ile 1-0 öne geçti. Seleznyov, 35. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 0-2.

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Akhisar’a yenilerek elendi. GS kupadan elendi. Galatasaray Akhisar maç sonucu ve finalist.

İLK 11’LER:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Latovlevici, Fernando, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok
Akhisarspor: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyov
NOTLAR:

Galatasaraylı futbolcular sahaya Suriyeli mülteci çocuklarla ve ” Dayanışma, dostluk ve kardeşlik için sahadayız” pankartıyla çıktı.

TT STADI’NDA SÜRPRİZ İSİM
Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacağı maçı Sinan Gümüş’ün menajeri Ersin Akan da izleyecek.
Özellikle Konyaspor maçında attığı galibiyet golü ile yıldızını yeniden parlatan Sinan’ın menajeri Ersin Akan 90 dakikayı takip edecek. Almanya’dan gelen menajer Ersin Akan’ın, Sinan Gümüş’ün önümüzdeki sene bitecek olan kontratı ve gelecek planları hakkında Galatasaray Teknik heyeti ile görüşmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting