Ana Sayfa / Manşet / Galatasaray-Akhisar maçının sonucu 1-0

Galatasaray-Akhisar maçının sonucu 1-0

Galatasaray Akhisarspor maç sonucu ve özeti ile golü. Galatasaray 3 puanı uzatmalarda attığı gol ile aldı. Galatasaray Akhisarspor maçı ile Spor Toto Lig’de 23. hafta heyecanı devam etti. Zorlu maçta ev sahibi Galatasaray Akhisarspor’u 1-0 mağlup etti. Aslan, Başakşehir’i takibe devam ederken kritik üç puanı 90+4’te Mitroglou’nun golü getirdi.

Galatasary-Akhisar maç sonucu özeti ve golleri. Galatasaray Akhisarspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta heyecanı devam etti. Lider Medipol Başakşehir’i en yakından takip eden Galatasaray evinde 1-0’lık skorla Akhisarspor’u geçti. 45 puana çıkan Aslan, Medipol Başakşehir’i takibe devam etti. 90+4’te Kostas Mitroglou’nun golüyle Galatasaray üç puana uzandı. Son sırada yer alan Akhisarspor ise zorlu deplasmandan puan çıkarmaya çok yaklaştı ancak olmadı, konuk ekip 18 puanda kaldı.

GS SON 3 PUANI ALDI

GALATASARAY AKHİSARSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

STAT: Türk Telekom Stadı

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS 1

HAKEM: Suat Arslanboğa

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Ndiaye, Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Mitroglou

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

AKHİSARSPOR: Lukac, Zeki, Cocalic, Caner, Kadir, Rotman, Sissoko, Aykut, Onur, Barbosa, Manu

TEKNİK DİREKTÖR: Cem Kavçak

Galatasaray’ın Akhisarspor’u konuk ettiği kritik karşılaşma öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Maça saatler kala Martin Linnes, Fernando ve Mbaye Diagne kadrodan çıkarıldı. Galatasaray’da Fatih Terim konuyla ilgili olarak üç ismin de sakatlıkları nedeniyle forma giyemediklerini ifade etti. Öte yandan Aslan’ın yıldız 10 numarası Emre Akbaba, uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez 11’de kendisine yer buldu.

Diagne, Fernando ve Linnes kadroda yok

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Mbaye Diagne, Fernando Reges ve Martin Linnes, maç kadrosunda yer almadı. Benfica ile oynanan rövanş maçında sol adalesinde zorlanma ve ödem tespit edilen Diagne, Portekiz ekibi ile yapılan ilk müsabakada sol arka grup kas tendonlarının yapışma yerinde tendinit oluşan Fernando ve sol üst arka adalesinde ikinci derece zorlanma olan Linnes, müsabakada forma giyemedi.

Emre Akbaba 149 gün sonra 11’de

Akhisarspor maçının başlangıç kadrosunda yer alan Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, uzun bir aradan sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül 2018’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta ayak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba, takımının yaptığı son 27 resmi müsabakada ilk 11’de görev alamamıştı. Emre Akbaba, 149 gün sonra bir maçta ilk 11’de forma giydi.

Akhisarspor’da 7 eksik

Cihat Arslan ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe getirilen Cem Kavçak yönetiminde maça çıkan Akhisarspor’da, 7 futbolcu sakatlıkları ve cezaları nedeniyle kadroda bulunmadı. Ege temsilcisinde sakatlıkları olan Mustafa Yumlu, Güray Vural, Miguel Lopes, Eray Ataseven ve Dany Nounkeu ile cezalı Josue Pesqueira ve Serginho, müsabakada görev yapamadı.

Saha zemini için özel önlem

Galatasaray Kulübü, kar yağış uyarısı üzerine aldığı önlemle saha zeminini korudu. Yağıştan etkilenmemesi için saha zeminine serilen branda maçtan önce kaldırıldı. Karşılaşma öncesinde çatıdaki karlar da çalışanlar tarafından temizlendi. Hayatını kaybeden eski milli futbolculardan Abdullah Çevrim için müsabakadan önce saygı duruşu yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting