Ana Sayfa / Kadınca / Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştiriyor mu?

Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştiriyor mu?

İşte Benim Stlim yarışmacısı kadın erkek oluyor. Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek mi olacak sorusu. Rüzgar Erkoçlar’dan sonra Neslihan Doğrusöz de erkek oluyor iddiaları. Stil yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, imaj değişikliğine gitti. Maskülen tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz, artık sadece erkek kıyafetleri giymeyi tercih ediyor. Hakkında yapılan haberler ve ortaya çıkan yeni imajına dair görüntüler gündeme damgasını vurdu. Doğrusöz’ün cinsiyet değiştirip değiştirmediği, eski ve yeni hali, hayatı vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla haberimizde…

Neslihan Doğrusöz, Rüzgar Erkoçlar yolunda mı, erkek mi oluyor. İşte Benim Stlim yarışmacısı cinsiyet değiştiriyor iddiası. Neslihan Doğrusöz’ün kim olduğu araştırılıyor. “Neslihan Doğrusöz cinsiyet mi değiştirdi?” sorusu yeni stilinin ardından merak konusu oldu. Stil yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, imaj değişikliğine gitti. Maskülen tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz, artık sadece erkek kıyafetleri giymeyi tercih ediyor. Yapılan haberler sonucunda Doğrusöz’ün cinsiyet değiştirip değiştirmediği, eski ve yeni hali, hayatı vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla haberimizde…

NESLİHAN DOĞRUSÖZ İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Stil yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, imaj değişikliğine gitti. Maskülen tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz, artık sadece erkek kıyafetleri giymeyi tercih ediyor.

AMELİYAT OLMADI

Yarışma boyunca sakin ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz’ün radikal bir imaj değişi akıllara Rüzgar Erkoçlar’ı getirirken, ünlü yarışmacının henüz bıçak altına yatmadığı belirtildi.

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Yarışmaya dahil olduğu ilk gün jüri üyelerinden tam not alan ve hayatına dair söyledikleriyle iddialı bir rakip imajı çizmişti. Neslihan Doğrusöz, reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor. 2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Sosya medyayı da aktif olarak kullanan Neslihan Doğrusöz, Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bunuyor. Mesleğe bağlılığını “tutku” kelimesiyle tanımlayan İşte Benim Stilim yarışmacısı, vücudundaki dövmelerde fotoğraflarında dikkat çekmişti.

İlginizi Çekebilir

Ceylan Ertem neci, nereli ve kim?

Şarkıcı Ceylan Ertem aslen nereli, yaşı, eğitimi. Ceylan Ertem sokak köpekleri için ne dedi? Ceylan …

Sınırsız Hosting