Ana Sayfa / İlginç / Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi?

Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi?

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak olan maçlar şifresiz mi yayınlanacak sorusu. Canlı maç izle Galatasaray-Beşiktaş maçı yarın şifresiz mi yayınlanacak, şifresiz maçlar hangileri sorusu. Ülkemizde koronavirüs vakalarının artması üzerine resmi makamlar tedbir amaçlı uygulamalara imza attı. Konu ile ilgili olarak Süper Lig maçlarının ertelenmesi ve şifresiz yayınlanması gündeme geldi. Peki, Süper Lig maçları koronavirüs şifresiz mi yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi? Derbi şifresiz mi?

Türkiye’de maçlar şifresiz mi yayınlanacak korona virüsü yüzünden sorusu. Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi hangi kanalda sorusu. Süper Lig maçlarının ertelenmesi ve maçların şifresiz yayınlanması gibi talepler artması üzerine gözler resmi makamlara çevrildi. Vatandaşlar maçlar şifresiz mi, derbi şifresiz mi, süper lig maçları koronavirüs şifresiz mi yayınlanacak gibi soruların yanıtlarını araştırdı. İşte merak edilen soruların yanıtları…

SPOR BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ, MAÇLAR ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Spor Bakanlığı konu ile ilgili devreye girdi ve beIN Sports ile görüşüldü. Büyük bir gelişme olmazsa muhtemelen yarın (14 Mart Cumartesi) beIN Sports maçları şifresiz yayınlayacağını açıklayacak ve hafta sonu, derbi de dahil maçlar şifresiz yayınlanacak.
SÜPER LİG MAÇLARINDA SON DURUM

Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan sağlık kurulu tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıkladı.TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklama yaptı:
Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanıp yayınlanamayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Nihat Özdemir, “Alınmış bir karar yok. Maçların hangi şartlarda yayınlanabileceğini yayıncı kuruluş beIN SPORTS yöneticileri ile konuşacağız. koronavirüs tehdidi nedeniyle maçların seyircisiz oynandığı ülkelerde alınmış bazı kararlar var. Dünyada örnekleri mevcut. Almanya ve Portekiz’deki yayıncılar karşılaşmaları şifresiz yayınlama kararı aldı. Yapacağımız görüşme sonrası durum netlik kazanır” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting