Ana Sayfa / İlginç / Galatasaray, Fenerbahçe için hazır

Galatasaray, Fenerbahçe için hazır

Canlı Maç Fenerbahçe Galatasaray izle saatler kaldı Galatasaray son hazırlığını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Kadıköy’de Canlı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için tüm hazırlıklar tamam. Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

#FBvGS Canlı maç izle Fenerbahçe Galatasaray derbisi için sarı kırmızılılar son hazırlığını yaptı, Fatih terim kadıkoy’dö tarihi bir skor almak için son emirlerini verdi. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

CÜNEYT ÇAKIR MAÇIN HAKEMİ

Derbi hakemi Cüneyt Çakır, 9. kez Fnerbahçe-Galatasaray maçında düdük çalacak. Galatasaraylılar Cüneyt çakır’ın maça verilmesinden çok memnun ve hakemin takdir haklarını kendilerinden yana kullanacağından emin.

Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler TFF’nin sitesinden açıklandı.

6 Şubat Cumartesi saat 19.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Cüneyt Çakır yönetecek.

SON 10 YILDA 9. KEZ CÜNEYT ÇAKIR

Fenerbahçe – Galatasaray arasında tüm turnuvalarda son 10 yılda toplam 27 maç oynandı, bu maçların 8’ini Cüneyt Çakır yönetti. Yarın oynanacak derbi ile birlikte son 10 yıldaki 28. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 9’unda Cüneyt Çakır düdük çalmış olacak.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting